Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Enache, dezamăgit de înfrângerea cu Chindia: "Am controlat 90% din meci". Ce spune despre accidentare

Gabi Enache, dezamăgit de înfrângerea cu Chindia: "Am controlat 90% din meci". Ce spune despre accidentare

Astra Giurgiu

Comentarii

Gabriel Enache, revenit la Astra Giurgiu, s-a accidentat în meciul cu Chindia Târgovişte, însă nu accidentarea l-a întristat pe fostul jucător de la FCSB, ci rezultatul partidei.

"Îmi pare rău pentru seara aceasta, în proporţie de 90% am controlat acest meci, dar acesta e fotbalul. Nu am ştiut să gestionăm foarte bine momentele jocului. Se complică puţin, pentru că în seara aceasta dacă luam trei puncte eram în proporţie de 99% în play-off. Mai sunt două meciuri de jucat, sunt şase puncte puse în joc, sperăm să punem stop seriei negre", a spus Enache despre meciul de vineri seară. 

În finalul partidei, Enache s-a lovit şi nu a mai putut continua partida, astfel că Bogdan Andone a fost nevoit să îşi folosească ultima schimbare şi să îl scoată de pe teren pe fundaşul dreapta: "Am sărit la cap şi am călcat strâmb din păcate", a spus jucătorul despre accidentare. 

Jucătorul de la Astra a vorbit şi despre dependenţa echipei de Constantin Budescu: "Budescu e un jucător foarte important pentru noi şi ştiţi foarte bine că avea ultima pasă foarte bună, avea o lovitură liberă, ne ajuta foarte mult".

Afla mai multe despre: gabi enacheastra 

viewscnt
Articole similare