Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Iancu a debutat în naţională. Sfatul unui fost mare fotbalist român: "Să nu plece în Qatar! E păcat, pentru că e pe drumul cel bun!" EXCLUSIV

Gabi Iancu a debutat în naţională.  Sfatul unui fost mare fotbalist român: "Să nu plece în Qatar! E păcat, pentru că e pe drumul cel bun!" EXCLUSIV
Comentarii

România a învins Austria, scor 3-2, şi este lider în prima grupă din liga B a Ligii Naţiunilor

La finalul partidei, Marcel Puşcaş a analizat la Telekom Sport, pe scurt, succesul tricolorilor de pe terenul austriecilor:

"Mi-a plăcut că s-a ajuns la o realitate între declaraţiile premergătoare meciului şi ce s-a întâmplat în teren. S-a întâmplat, e a doua victorie din întâlnirile cu Austria şi cred că e un meci de moral. Meciul cu Islanda îl putem aborda cu un alt moral. E prima victorie cu o echipă din al doilea eşalon european din ultimii 10 ani" a mărturisit Marcel Puşcaş.

Fostul fotbalist al Stelei l-a lăudat pe Alexandru Maxim, autorul celui de-al treilea gol al echipei naţionale în Austria şi i-a dat un sfat lui Gabriel Iancu, cel care a debutat în această seară în naţionala mare a României: "Prezenţa lui Maxim, ce înseamnă să joci la club, iar eu am încredere în Gabi Iancu. El a fost un rătăcit aşa, dar tot Gică Hagi a reuşit să-l revitalizeze. Avea nevoie de această gură de oxigen numită Viitorul Constanţa. Eu cred că greşeşte că pleacă în Qatar. Acum e pe drumul bun şi eu nu aş merge acum în Qatar. Poate fi şi el un câştig" a mai spus Marcel Puşcaş.

România a învins Austria, scor 3-2, şi este lider în prima grupă din liga B a Ligii Naţiunilor. Pentru echipa României au înscris Alibec ‘3, Grigore ’51 şi Maxim ’69. Gazdele au marcat prin Baumgartner ’17 şi Onisiwo ‘81. Dragoş Grigore a înscris chiar în ziua în care a împlinit 34 de ani.

Afla mai multe despre: gabriel iancumarcel puşcaş 

viewscnt
Articole similare