Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Iancu l-a dat de gol pe Ianis Hagi. Dezvăluirea făcută de mijlocaşul Viitorului: "Ne-am văzut zilele astea"

Gabi Iancu l-a dat de gol pe Ianis Hagi. Dezvăluirea făcută de mijlocaşul Viitorului: "Ne-am văzut zilele astea"

Farul Constanța

Comentarii

Mijlocaşul ofensiv al Viitorului, Gabriel Iancu, a mărturisit că el şi coechipierii săi şi-au luat deja rămas bun de la căpitanul echipei, Ianis Hagi, al cărui transfer de la Viitorul este o chestiune de timp.

"Da, oarecum (n.r. - întrebat dacă şi-au luat rămas bun). Nu ştiu exact când se va face (n.r. - transferul). Ne-am văzut şi zilele astea, sper să nu îl mai vedem şi să plece mai repede la mai bine pentru că este  un copil cu talent şi îi dorim binele din lume.

Este un jucător valoros, face diferenţa şi orice jucător valoros se simte în teren când lipseşte", a declarat Gabriel Iancu, după Supercupa României.

Viitorul a câştigat Supercupa fără Ianis Hagi

Formaţia FC Viitorul, deţinătoarea Cupei României, a câştigat, sâmbătă, Supercupa, impunându-se cu scorul de 1-0 (0-0) în faţa campioanei CFR Cluj, pe stadionul Ilie Oană, din Ploieşti. Pentru echipa constănţeană este primul astfel de trofeu.

Golul a fost marcat de Andrei Artean, în minutul 86, cu un şut spectaculos din afara careului. În minutul 90+3, clujenii au ratat o ocazie importantă prin Deac, fază la care mingea a lovit bara.

"Sunt diamantul, de câte ori mă întorc, câştig câte ceva. Am jucat cu o echipă foarte bună, dar eurogolul lui Artean a făcut diferenţa. (n.r. - întrebat ce notă i-ar da pentru execuţie) 10 plus, dacă îl mai pun să dea odată, nu ştiu dacă mai dă pe poartă", a adăugat Iancu.

FC Viitorul a mai jucat în Supercupă în 2017, dar atunci a pierdut în faţa celor de la FC Voluntari.

Afla mai multe despre: ianis 

viewscnt
Articole similare