Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Iancu: "Momentan nu am semnat cu altă echipă, sunt încă aici!" Ce a spus despre intrarea lui Artean

Gabi Iancu: "Momentan nu am semnat cu altă echipă, sunt încă aici!" Ce a spus despre intrarea lui Artean

Farul Constanța

Comentarii

Universitatea Craiova a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 4-1, echipa FC Viitorul, în ultimul meci al etapei a III-a a Ligii I.

FC Viitorul a avut un jucător eliminat, pe Artean, încă din minutul 4, pentru un fault asupra lui Cicâldău: "Totul s-a rupt acolo. Asta este, am pierdut meciul. Nu cred că Artean a vrut să intre aşa, în al doilea rând cred că nu a analizat bine faza, a fost puţin întârziat. Nu dăm vina pe el acum, că puteam să fiu eu în locul lui. Trebuie să uităm meciul ăsta, începutul de sezon foarte prost şi mai e cale lungă" a spus Gabi Iancu, după meci.

Atacantul Viitorului a confirmat că momentan va rămâne la Viitorul Constanţa: "Nu am semnat cu nicio altă echipă. Sunt la Viitorul. O să aflaţi când voi semna, pentru că probabil nu o să mai fiu în lot. Momentan, sunt aici. Probabil că o zi, două, mi-a fugit şi mie mintea la un transfer, dar mi-am dat seama că nu are rost să mă gândesc."

Experienţa de la echipa naţională l-a ajutat pe Gabi Iancu: "Am încredere şi mai multa în mine. Au fost două meciuri foarte bune la naţională, probabil şi mentalitatea se schimbă puţin"

Universitatea Craiova a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 4-1, echipa FC Viitorul, în ultimul meci al etapei a III-a a Ligii I. Pentru Universitatea au marcat Koljic '18, '52, Bancu '66 şi Ivan '74, în timp ce pentru FC Viitorul a punctat Luckaseen '45+2. 

Afla mai multe despre: gabi iancu 

viewscnt
Articole similare