Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Iancu nu regretă că nu a plecat de la Viitorul: "Nu a fost să fie! Mă simt foarte bine aici!"

Gabi Iancu nu regretă că nu a plecat de la Viitorul: "Nu a fost să fie! Mă simt foarte bine aici!"

Farul Constanța

Comentarii

Viitorul a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a cincea a Ligii I.

"Pot să spun că am o perioadă bună, în creştere. Sper să o ţin tot aşa. Contează foarte mult...  Nu contează aşa mult individual, scuzaţi pentru bâlbă. Contează că am câştigat primul meci, că am făcut o partidă bună. Sper să o ţinem tot aşa, ne vom pregăti şi mai bine şi cred că uşor, uşor se leagă jocul nostru şi vom aduna mai multe puncte" a mărturisit Gabi Iancu, după meci. 

Vedeta Viitorului a fost declarat omul meciului dupa prestaţia sa din acest joc. Iancu nu se simte afectat că nu a plecat la un alt club: "Nu mi-am făcut planuri. nu a fost să fie. Sunt sigur că voi mai avea şanse. Mă simt foarte bine aic, joc bine, sunt integrat foarte bine, avem un grup foarte bun. Cu siguranţă dacă echipa va juca bine şi eu voi juca bine, vor mai fi oferte. Era o oarecare presiune, dar şi la meciul cu Sepsi se văzuse câteva schimbări în bine şi sper să continuăm tot aşa" a explicat cel mai bun marcator al Viitorului.

Viitorul a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a cincea a Ligii I. Au marcat Iancu ’13, ’59, Luckassen ’20 şi Măţan ’38 pentru învingători, respectiv Alibec ’63 (penalti) pentru Astra.

Afla mai multe despre: gabriel iancu 

viewscnt
Articole similare