Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Iancu nu ştie dacă mai rămâne la Viitorul: ”Aflaţi voi, că sunteţi isteţi!” Explicaţia semi eşecului şi cuvinte de laudă pentru noul antrenor

Gabi Iancu nu ştie dacă mai rămâne la Viitorul: ”Aflaţi voi, că sunteţi isteţi!” Explicaţia semi eşecului şi cuvinte de laudă pentru noul antrenor

Farul Constanța

Comentarii

FC Viitorul a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1 (1-1), cu echipa UTA Arad, într-un meci din prima etapă a Ligii I.

”Nu suntem mulţumiţi dar este primul meci, nu a fost un meci uşor, UTA mi-a lăsat o impresie bună cu toate că s-au închis dar s-au închis foarte bine, organizat, nu prea am reuşit să îi desfacem, nu ştiu dacă meritam mai mult dar de la meciul următor trebuie să creştem şi să analizăm ce am făcut bine şi rău şi să câştigăm meciurile, trebuie să intrăm în play off anul acesta” a spus marcatorul Viitorului, Gabriel Iancu, după meci.

”Ne-am sufocat foarte uşor şi foarte rapid, simţeam că nu prea avem aer şi nu ştiu dacă e o oră aşa de ok, cel puţin acum când este foarte cald afară” a completat el.

Iancu, cel mai bun marcator al Viitorului nu ştie dacă va mai continua la Viitorul Constanţa, dar ştie care îi sunt obiectivele: ”Dacă rămân la Viitorul vreau să depăşesc tot ce am făcut bine până acum, toate cifrele mele şi să am un an şi mai bun pe plan sportiv. Sunt discuţii dar nimic concret, am vorbit şi cu clubul şi vom vedea. Mai este timp, dacă nu, voi rămâne aici şi voi da totul pentru echipă. (n.r Poţi să ne spui din ce campionate sunt discuţii?) Aflaţi voi, că sunteţi isteţi”

Ruben de la Barrera a debutat pe banca tehnică a Viitorului: ”Mi se pare că este un antrenor bun, care ne dă moral, care ştie să ne aşeze în teren, care are o mentalitate asemănătoare cu domnul Hagi. Presiune o să fie întotdeauna pentru că la club la noi se cere mereu mai mult şi se cere performanţă” a mai spus Iancu. 

Afla mai multe despre: gabi iancuviitorul 

viewscnt
Articole similare