Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Iancu va juca din nou în Liga 1. EXCLUSIV | ”Este o mutare bună pentru mine”

Gabi Iancu va juca din nou în Liga 1. EXCLUSIV | ”Este o mutare bună pentru mine”

Superliga

Comentarii

Gabriel Iancu a revenit în Liga 1 după ce s-a despărţit de Termalica, echipă care a retrogradat în liga a doua din Polonia. Fostul atacant al FCSB-ului speră că va reuşi să-şi relanseze cariera la FC Voluntari.

Jucătorul de 24 de ani a fost de acord să semneze cu FC Voluntari, dar forma sa lasă de dorit. Gabi Iancu spune că are kilograme în plus şi este la doar 40% din potenţial, dar speră să-şi revină rapid:

”(n.r. întrebat despre forma sa) Am şi kilograme în plus şi cred că sunt la 40% în momentul ăsta. Dar îmi revin uşor-uşor, sper să dau kilogramele jos şi să intru cât mai rapid [...] Cred că este o mutare bună pentru mine, sper să joc cât mai mult, de asta am venit, meciurile contează cel mai mult, şi minutele, şi vom vedea cât pot să ajut echipa”, a declarat Gabi Iancu pentru Telekom Sport.

Iancu a semnat vara trecută cu Termalica, după ce s-a despărţit de Viitorul, însă aici a jucat doar 697 de minute, distribuite în 14 meciuri. Cu toate acestea, spune că nu regretă că a ales să meargă în Polonia: ”Nu, nu imi pare rau de nicio decizie, echipa s-a dus in Liga a 2-a, am hotărât să plec şi cred că a fost o decizie bună de a juca acolo”, a mai spus Iancu.

Atacantul de 24 de ani spune că oferta de la Voluntari l-a tentat şi a acceptat: ”Da, şi eu am vrut să vin, am avut o discuţie bună, am hotărât să semnez pe doi ani şi sper să fie o decizie bună”.

Afla mai multe despre: fc voluntarigabi ianculiga 1termalica 

viewscnt
Articole similare