Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Iancu, vinovatul moral pentru înfrângerea cu Clinceni. "Şi Ronaldo ratează penalty. Suntem supăraţi, dar nu este un capăt de lume"

Gabi Iancu, vinovatul moral pentru înfrângerea cu Clinceni. "Şi Ronaldo ratează penalty. Suntem supăraţi, dar nu este un capăt de lume"

Fotbal

Comentarii

Viitorul Constanţa a fost învinsă, sâmbătă, pe terenul celor de la Academica Clinceni, scor 0-1, şi a întrerupt seria de şapte partide consecutive fără înfrângere. A ratat, astfel, şansa de a urca pe locul patru în clasament, acolo unde a urcat formaţia din Clinceni.

Constănţenii au ratat o şansă foarte bună de a urca în clasament. La scorul de 0-0, Gabi Iancu a executat lamentabil o lovitură de la 11 metri, fiind "citit" excelent de Octavian Vâlceanu, care n-a plecat pe colţ, ci a aşteptat, provocându-l pe Iancu să aleagă colţul. A ratat, iar Academica Clinceni a deschis scorul prin Pashov. Apoi, în minutul 55, Clinceni rămâne în inferioritate numerică, însă formaţia lui Ruben de la Barrera nu reuşeşte să puncteze nici măcar o dată.

"Da, a fost o perioadă mai grea. Încă nu sunt sută la sută, rezultatul echipei de azi nu este unul bun, dar eu cred că am ratat destul de mult şi nu cred că meritam să pierdem, dar ne vom antrena, o vom lua lua de la capăt. Nu este un capăt de lume, încercăm să câştigăm următoarele meciuri. Azi nu a fost calitatea defensivei. Au fost ratările noastre. Dacă marcam 4-5 goluri nu mai aveau calitate defensivă.

(Despre penaty-ul ratat) Aşa am încercat să bat fiecare penalty. Şi ultimele goluri pe care le-am marcat din penalty, tot aşa m-am dus să mă uit unde se duce portarul şi nu mi-a ieşit azi, dar nu e un capăt de lume. Şi anul trecut am ratat un penalty şi am luat-o de la capăt. Şi Ronaldo ratează. Suntem supăraţi că nu am câştigat, dar nu e capăt de lume. Poate că după aceast meci vom avea o nouă serie foarte bună şi sper să fie aşa. Şi sunt sigur că o să fie aşa. Ne vom antrena bine şi o luăm de la capăt nu avem ce să facem. M-am uitat şi eu cine execută mai bine, voi executa cum cred eu nu pot să zic acum pentru că o să ştie toţi portarii. Se mai întâmplă. A studiat, bravo lui. I-am dat trei goluri până acum, el mi-a luat una. e ok. (Despre accidentare şi COVID) E greu să stai acasă să te uiţi la fotbal, şi accidentat, şi celelate probleme. E greu să revii. Nu am avut aşa mult timp de pregătire şi nu sunt încă 100%. Simt că mi-e greu. Da, mi-am dozat efortul cât am putut", a declarat Gabi Iancu.

Mijlocaşul Alexandru Măţan îşi continuă forma foarte bună, arătată şi la echipa naţională de tineret, în Liga 1. În meciul cu Clinceni, micuţul fotbalist a obţinut lovitura de la 11 metri ratată de Gabi Iancu, dar a avut şi alte multe incursiuni periculoase pentru adversari.

"Da, un meci dificil, pe care eu cred că l-am controlat cap coadă. Din nefericire am tratat mult prea superficila ocaziil ep care ni le-am creat şi numeroase şi, ca de fiecare dată, nu ltiu cum facem la singurul şut al adversarului primim gol. (Penalty şi om in plus) Când joci în deplasare, dacă ai ocazie, două trebuyie să le fructifici. Nu este posibil să ratezi atâtea ocazii ca echipă. Vorbesc de toată echipa, inclusiv eu. Am avut şi ocazii, am ratat. Fotbalul te pedepseşte. (Obosit după naţională?) Puţină oboseală, dar nu mă scuză cu nimic lucrul acesta. Am intrat pe teren ca un jucător profesionist şi am încercăt să dau tot ce am mai bun azi. Da, ne gândeam la lucrul acesta, dar când vii la o echipă ca şi Clinceni  care joacă jos, leacă numai pe contraatac şi se apără, primeşti gol atât de uşor şi nu reuşeşti să înscri din atâtea ocazii, fotbalul te pedepseşte", a recunoscut şi Alexandru Măţan.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare