Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Matei a plecat de la FC Argeş după numai 6 luni. Acesta a semnat cu o formaţie din Polonia pentru care a mai jucat în 2017

Gabi Matei a plecat de la FC Argeş după numai 6 luni. Acesta a semnat cu o formaţie din Polonia pentru care a mai jucat în 2017

Fotbal

Comentarii

Gabi Matei are în palmares două titluri de campion al României, ambele cu FCSB (2013, 2014).

Doar 6 luni a stat Gabi Matei la FC Argeş.Fotbalistul în vârstă de 30 de ani a părăsit formaţia din Liga 1 pentru polonezii de la Gornik Leczna. Matei a mai jucat pentru formaţia poloneză în 2017.

"Sunt bucuros pentru această mutare, este un campionat pe care îl cunosc şi îmi doresc să reuşesc promovarea în Ekstaklassa cu această echipă. Am mai fost la acest club şi m-am simţit foarte bine aici. Mi-am dorit foarte mult să reuşesc să mai joc în afara ţării şi vreau să stau cât mai mult aici!", a declarat fundaşul român, în momentul prezentării la noua echipă.

Gabi Matei are în palmares două titluri de campion al României, ambele cu FCSB (2013, 2014). El a fost mult timp considerat un jucător de mari perspective însă cariera acestuia nu a luat o întorsătură grozavă. În străinătate a evoluat doar în campionate slabe precum cel al Poloniei sau în Azerbaidjan. În momentul de faţă, acesta este cotat la 350.000 de euro.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: gabi matei 

viewscnt
Articole similare