Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Matei a răbufnit la declaraţii. Discurs dur al fundaşului dreapta la adresa centralului Chivulete: "Incredibil!"

Gabi Matei a răbufnit la declaraţii. Discurs dur al fundaşului dreapta la adresa centralului Chivulete: "Incredibil!"

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş a pierdut meciul de la Academica Clinceni în urma unui gol primit în minutul 88. Imediat după partida cu ilfovenii, piteşenii au pus înfrângerea pe seama arbitrajului lui Andrei Chivulete.

Trecut şi pe la Academica Clinceni, Gabi Matei a ajuns în acest sezon la FC Argeş. În minutul 78, fundaşul dreapta a primit cel de-al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat, însă decizia luată de centralul Andrei Chivulete n-a fost tocmai pe placul fotbalistului.

Gabi Matei nu s-a ferit la declaraţiile date după meci şi l-a acuzat pe arbitru pentru înfrângerea suferită de FC Argeş, scor 0-1, cu Academica Clinceni.

"Vreau să încep prin a spune că am făcut în tot meciul 3 sau 4 faulturi cel mult. Mi se pare ceva incredibil, al doilea meci în care primesc cartonaş roşu din două galbene, pentru nişte faulturi... Al doilea să zic că a fost, a fost atac întârziat, dar mi-am retras piciorul, dar la primul?! Incredibil! A dat galben pentru un fault, în care îl ating puţin cu crampoanele.

Aceşti arbitri la fiecare văicăreală scot imediat un galben pentru cine ţipă mai tare. Ar trebui să fie mai atenţi şi ei pentru că în momentele astea clubul poate să îmi rezilieze contractul, nu? Să mă dea afară sau să ne înţelegem. Sincer, sunt foarte supărat în acest moment pentru coelgii mei. Cred că am influenţat şi eu rezultatul acesta. Dacă eram 11 contra 11, poate se termina egal, poate se întâmpla altceva.

Dar tot timpul arbitrii ăştia trebuie să fie actorii principali, am văzut că a zis şi comentatorul de la meciul de ieri, Gaz Metan - Sepsi, că nu arbitrii ar trebui să fie actorii principali. Noi, jucătorii, şi cu antrenorii ar trebui să fim, să ne respecte mai mult. Sincer, mi se pare ceva incredibil.

Suntem ultimii în clasament, dar diferenţa nu este foarte mare. Putem să salvăm echipa. Cum a fost şi Clinceniul anul trecut, în aceeaşi situaţie, dar ne-am adunat, am câştigat meciuri. Aşa se poate întâmpla şi la Argeş în anul următor" , a spus Gabi Matei.

Afla mai multe despre: gabi matei 

viewscnt
Articole similare