Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Matei a revenit în Liga 1. EXCLUSIV | Obiectivul îndrăzneţ pe care şi l-a stabilit: ”Sper să ajung printre cei mai buni fundaşi dreapta din România”

Gabi Matei a revenit în Liga 1. EXCLUSIV | Obiectivul îndrăzneţ pe care şi l-a stabilit: ”Sper să ajung printre cei mai buni fundaşi dreapta din România”

Superliga

Comentarii

Gabi Matei a revenit în Liga 1 şi a semnat cu Concordia Chiajna. Fundaşul dreapta speră că a făcut o alegere bună şi îşi doreşte să devină unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1.

Gabi Matei, unul dintre pariurile pierdute ale lui Mihai Stoica, a încercat în ianuarie 2017 prima aventură în străinătate. Atunci, a semnat cu Gornik Leczna (Polonia) şi a mai jucat apoi pentru FK Zira (Azerbaijan) şi pentru Termalica (Polonia). În această vară, a retrogradat cu Termalica şi a devenit liber de contract.

Fundaşul în vârstă de 28 de ani a ales să revină în fotbalul românesc şi spune că oferta venita de la Concordia Chiajna i s-a părut cea mai interesantă, mai ales că are ocazia să lucreze din nou alături de Ionuţ Badea:

”Sincer, am avut mai multe opţiuni din ţară, dar am ales Concordia pentru că aici este stabilitate financiară. În fiecare an au avut o echipă destul de bună, şi din cauza antrenorului (n.r. Ionuţ Badea), pentru că ne cunoaştem, am mai lucrat cu dânsul şi cam astea au fost motivele”, a declarat Gabi Matei pentru Telekom Sport.

Fostul fundaş al FCSB-ului şi-a fixat obiective îndrăzneţe: ”Îmi doresc să joc cât mai mult, să fac un sezon foarte bun, să ies printre primii fundaşi dreapta ai campionatului şi să termin cât mai sus cu Chiajna. Cred că această echipă merită să fie mai sus, pentru că am găsit condiţii bune şi sper că şi partea financiară să fie OK”.

Afla mai multe despre: gabi mateiliga 1concordia chiajna 

viewscnt
Articole similare