Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Matei a suferit o nouă accidentare în meciul cu Voluntari: "Am simţit ceva pe aductori". Ce spune despre meciul cu Dinamo

Gabi Matei a suferit o nouă accidentare în meciul cu Voluntari: "Am simţit ceva pe aductori". Ce spune despre meciul cu Dinamo

Superliga

Comentarii

Gabi Matei este un jucător măcinat de accidentări încă de când s-a transferat la actuala FCSB, în urmă cu şapte ani. Fundaşul dreapta de la Concordia Chiajna a vorbit despre accidentarea suferită, dar şi despre meciul din următoarea etapă, cel cu Dinamo.

"Am simţit ceva pe aductori. Cred că am făcut o întindere sau o ruptură musculară, voi face nişte investigaţii şi vedem cât voi sta", au fost primele cuvinte ale lui Matei după meciul cu FC Voluntari. 

Despre înfrângerea categorică de vineri seara, fundaşul crede că este meritată şi speră să o uite cât mai repede. "Un meci fără istoric, trebuie să îl uităm cât mai repede. Voluntari nu cred că este o echipă de ultimul loc, sunt mai legaţi în joc, sunt mai bine fizic, au meritat victoria". 

Mircea Rednic a fost în tribune, iar noul antrenor al lui Dinamo şi-a studiat adversarul de etapa viitoare, pe Concordia Chiajna. "Niciun meci nu seamănă cu altul, noi la jocurile cu echipele cu nume avem atitudine, am fost organizaţi foarte bine şi am făcut nişte rezultate foarte bune. Nu cred că domnul Rednic se va lua după jocul din seara asta". 

Afla mai multe despre: gabi mateiaccidentarechiajnavoluntaridinamorednic 

viewscnt
Articole similare