Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Moura, încurajat de fotbalul-şampanie practicat de Dinamo: „Ne putem bate chiar la titlu, suntem cel mai mare club din România!”

Gabi Moura, încurajat de fotbalul-şampanie practicat de Dinamo: „Ne putem bate chiar la titlu, suntem cel mai mare club din România!”

Dinamo București

Comentarii

Gabi Moura, fundaşul dreapta al lui Dinamo, a vorbit despre revenirea în Superligă a lui Dinamo, dar şi despre viitorul său.

Gabi Moura, încurajat de fotbalul-şampanie practicat de Dinamo: „Ne putem bate chiar la titlu, suntem cel mai mare club din România!”

Fotbalistul sud-american a declarat că Dinamo este cel mai mare club din România şi speră să obţină cât mai multe rezultate pozitive în acest sezon, mai ales că ar putea fi ultimul al său în ţara noastră.

„E o plăcere să mă bucur iar de prima ligă din România, mai ales cu Dinamo, după tot ce s-a întâmplat în anii trecuţi. Sunt foarte fericit. 

Intenţia mea a fost să rămân la Dinamo după retrogradare pentru cât de mare este acest club, pentru istoria lui, a fost o plăcere să primesc telefonul lui Răzvan Zăvăleanu. Eram la spital cu soţia mea şi i-am cerut două zile pentru a rezolva acolo. 

Apoi, lucrurile la club erau un dezastru, o catastrofă, nu aveam nimic. A fost acea situaţie cu Rapid, dar am rămas. Totul s-a ameliorat când a venit Ovidiu, am început să mergem în direcţia bună şi aveam aşteptări mari

În mintea mea am mereu ideea de a mă antrena intens, să-mi depăşesc limitele.

Antrenorul ne-a întrebat la începutul sezonului ce obiective avem, individuale şi cu echipa. Eu i-am spus că vreau să am cel mai bun sezon al meu, pentru că poate fi ultimul. De-asta vreau să dau totul şi să-mi depăşesc limitele, mă antrenez intens. Chiar dacă sunt obosit uneori, dar trebuie să dau totul”, a declarat Gabi Moura pentru Radio Dinamo.

Gabi Moura: „Dinamo e cel mai mare club din România, nu putem bate chiar la titlu!”

„Familia mea nu poate fi aici, cu mine, copiii ar trebui să schimbe şcolile, e complicat. Fizic mă simt bine să mai joc, dar aş vrea să am un sezon bun în caz că e ultimul.

Nivelul din Liga 1 mi se pare mai ridicat ca acum 2 sezoane. Au venit mai mulţi străini, sunt jucători care erau foarte tineri acum câţiva ani iar acum au mai multă experienţă, au altă mentalitate. E mai multă calitate.

Ştiam că va fi greu în primele 3 etape, dar am trecut prin multe schimbări de la Liga 2 la Liga 1, au venit mulţi jucători. Rezultatele poate n-au fost bune, dar fotbalistic n-am stat rău.

Încerc să ajut jucătorii străini să se adapteze cât mai bine, să avem un grup unit, să fim toţi împreună, străinii, românii.

Dinamo e cel mai mare club din România, fanii ştiu asta, sunt aşteptări mari. Mereu ai asta în minte, să te baţi pentru trofee, asta e Dinamo! Eu vreau să realizez asta. Tranziţia e dificilă, dar suntem la cel mai mare club din România şi ştiu că ne putem bate chiar la titlu, de ce nu?

E fantastic ce fac suporterii, atmosfera creată ne ajută enorm. În Liga 2 nu am pornit bine, mulţi au zis că retrogradăm în Liga 3, că intrăm în faliment. Dar când s-a schimbat situaţia, au văzut că putem promova şi au ajutat echipa. A fost incredibil ce au făcut şi ce fac şi acum. „Arcul de Triumf” e mic pentru noi!

Uneori mă uit în tribună la meci, ascult cântecele şi prind energie, chiar dacă nu mai ai putere, iei putere de la ei. Sper să fie cu noi la bine şi la rău şi să fim fericiţi la final”, a mai spus Moura pentru sursa citată. 

Afla mai multe despre: gabi mouradinamosuperliga 

viewscnt
Articole similare