Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Tamaş a revenit în Liga 1 la 37 de ani şi a dezvăluit motivele pentru care a ales să semneze cu FC Voluntari: "A contat!"

Gabi Tamaş a revenit în Liga 1 la 37 de ani şi a dezvăluit motivele pentru care a ales să semneze cu FC Voluntari: "A contat!"

FC Voluntari

Comentarii

Gabi Tamaş a revenit în Liga 1 la 37 de ani, la FC Voluntari. Fundaşul central a vorbit pentru Telekom Sport despre cum au decurs negocerile cu trupa ilfoveană şi a dezvăluit un detaliu care a contat în decizia sa.

FC Voluntari a făcut un transfer care o va ajuta foarte mult în lupta pentru evitarea retrogradării. Gabi Tamaş a semnat cu echipa la care este preşedinte Ioan Andone, iar fundaşul a spus că - în decizia pe care a luat-o -, a contat faptul că "Fălcosul" este conducător la FC Voluntari. Tamaş a lăsat-o pe U Cluj pentru o revenire în Liga 1 la 37 de ani. De asemenea, veteranul a spus că a acceptat să vină la Voluntari deoarece acum e condusă de stafful care a fost la Astra, cu Bogdan Andone şi Vasile Maftei.

"(n.r. - A contat şi faptul că Ioan Andone este aici?) Da. Bineînţeles că a contat. M-am înţeles foarte bine cu stafful echipei Voluntari când am fost la Astra. Mi-au zis dacă aş putea să vin, le-am spus lăsaţi-mă puţin să văd cum e pe aici, dacă aş putea să plec, pe la U Cluj. Şi am luat decizia de a mă întoarce în Liga 1. M-am uitat la echipă, am văzut când au jucat şi cu Steaua, am văzut şi alte meciuri şi este un mare potenţial. Nu cred că este locul lor aici. O să vedeţi că la sfârşitul campionatului vom fi mai în faţă. Nu s-a ştiut că eu vreau să revin în Liga 1. A fost singura echipă cu care am vorbit", a spus Gabi Tamaş.

Tamaş nu s-a gândit la revenirea la naţională atunci când a ales să se întoarcă în Liga 1, dar spune că dacă va avea evoluţii bune n-ar refuza convocarea. Totuşi, speră ca tricolorii să continue întinerirea echipei şi să se califice la un turneu final. "Nu m-am gândit eu la revenirea la naţională, vă daţi seama că este greu, dar nu este imposibil. dacă ai o formă foarte bună şi arăţi în teren cine ştie... Dar aş prefera să se meargă cum s-a mers până acum, pe schimbare de generaţie şi să le dea şanse celor tineri care să dea Domnul să ajungă unde au ajuns şi generaţiile noastre", a spus Gabi Tamaş.

Afla mai multe despre: gabi tamasliga 1fc voluntarinationala 

viewscnt
Articole similare