Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Tamaş a vorbit despre posibila retragere după accidentarea de la U Cluj: "M-a bufnit râsul". Când revine fundaşul pe teren

Gabi Tamaş a vorbit despre posibila retragere după accidentarea de la U Cluj: "M-a bufnit râsul". Când revine fundaşul pe teren

U Cluj

Comentarii

Gabriel Tamaş (36 de ani) a suferit o accidentare şi a trebuit să treacă printr-o nouă operaţie, însă nu se gândeşte la operaţie. Fundaşul lui U Cluj a vorbit despre accidentarea suferită, zvonurile retragerii şi momentul în care va reveni pe teren.

Tamaş, care a semnat în această vară cu U Cluj, deşi a fost curtat de mai multe echipe din Liga 1, dar şi de Rapid, a suferit o accidentare la partida cu Aerostar Bacău şi a suferit o ruptură de menisc la piciorul stâng. Cu toate acestea, Tamaş a intrat şi în etapa următoare, în meciul cu Poli Timişoara, pierdut de clujeni, 0-1. A doua zi a fost operat. 

"Nu se pune problema să mă las de fotbal". Când revine Tamaş pe teren

"Starea mea medicală este foarte bună. În week-end-ul trecut mi s-au scos firele, am făcut şi o injecţie şi mă bag iar la sala de forţă. Am fost şi zilele trecute la sală de patru ori, iar de săptămâna următoare trec la următorul nivel, cu bicicletă şi pe bandă. Nu se pune problema să mă las de fotbal, cum au zis unii fără să se informeze şi fără să-mi dea un telefon. 
 
M-a bufnit râsul când am văzut! O să joc iar. De când am văzut că este menisc, am zis că e vorba de maximum patru săptămâni. Dacă forţezi, poţi juca şi în două-trei săptămâni. Am pierdut meciul de la Buzău, urmează acum cu Slobozia acasă, apoi pe sinteticul de la Metaloglobus, care am înţeles că e foarte tare. Eu am pus şi meciul acela la absenţe. Apoi zic că voi fi apt să joc următoarea partidă, acasă cu Pandurii, pe 3 octombrie", a declarat Tamaş într-un interviu pentru Fanatik.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by GABRIEL TAMAS (@gabrieltamas) on

 

Un membru din staff-ul FCSB îl ajută pe Tamaş să se recupereze 

"Mă ajută foarte mult Ovidiu Kurti (n.red. kinetoterapeut) de la FCSB în aceste zile. Bineînţeles că pe telefon, pentru că are problema asta cu coronavirusul. Vă daţi seama că nici eu nu aş putea să merg la baza lor de la Berceni pentru a face recuperarea. E mult prea riscant! Ovidiu Kurti îmi trimite zilnic programul de recuperare, apoi maseurul şi preparatorul de la U Cluj mă ajută şi ei. Încerc să trec cât mai repede peste perioada aceasta", a mai spus fundaşul central. 

 

Afla mai multe despre: gabriel tamasu cluj 

viewscnt
Articole similare