Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Tamaş, aproape de un transfer nesperat. ”Ne vom aşeza la masă şi vom discuta” Pierde Astra unul din stâlpii actualului proiect?

Gabi Tamaş, aproape de un transfer nesperat. ”Ne vom aşeza la masă şi vom discuta” Pierde Astra unul din stâlpii actualului proiect?

Astra Giurgiu

Comentarii

Gabriel Tamaş ar putea ajunge în cele din urmă la U Craiova, formaţie care l-a dorit atât în mandatul lui Victor Piţurcă, cât şi după plecarea fostului selecţioner. Dani Coman a lămurit însă pentru moment zvonurile care îl dau pe Tamaş ca şi plecat în Bănie.

Preşedintele Astrei, Dani Coman recunoaşte că o ofertă tentantă din partea Craiovei l-ar putea duce în cele din urmă pe Gabi Tamaş în Bănie.

Dani Coman despre situaţia lui Gabi Tamaş: ”Nu pleacă nicăieri. Dacă vine o ofertă scrisă, vedem”

Coman subliniază însă că până în momentul de faţă, nu a venit nicio ofertă scrisă pe adresa clubului Astra: ”Tamaş vine din vacanţă. Repet, aşa cum l-am lăsat pe Radunovic două zile în plus de vacanţă, aşa l-am lăsat şi pe Gabi Tamaş. Avea bilete luate din luna octombrie, ştiam dinainte de sfârşitul campionatului că va pleca în vacanţă, ne-a anunţat, am fost de acord şi de aceea a întârziat, nu din alte motive. Am tot citit în ultimele zile în presă că nu vrea să mai vină, că de-aia a întârziat, că pleacă la Craiova. Nu pleacă nici la Craiova, nu pleacă nicăieri. Nu, nu au existat decât discuţii despre Craiova, dar nu a venit nicio ofertă scrisă pe adresa clubului. În cazul în care va veni o ofertă scrisă atât pentru Tamaş, cât şi pentru alt jucător din echipa noastră, da, ne vom gândi, ne vom aşeza la masă, vom discuta şi vom vedea dacă va pleca sau nu” a mărturisit Dani Coman, oficialul echipei giurgiuvene.

În vârstă de 36 de ani, Gabriel Tamaş este unul dinte cei mai experimentaţi fotbalişti din Liga 1. Astra l-a revitalizat după experienţa din Israel, iar fotbalistul a primit chiar undă verde din partea noului selecţioner, Mirel Rădoi, care a recunoscut că ar putea miza din nou pe serviciile sale. În tricoul Astrei, Tamaş a jucat excelent în cele 1170 de minute bifate de la începutul actualului sezon.

Afla mai multe despre: gabriel tamaşdani coman 

viewscnt
Articole similare