Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Tamaş aşteptat cu braţele deschise la Voluntari- ”Stăm rău în apărare, am luat atâtea goluri, iar Tamaş ne-ar ajuta mult”

Gabi Tamaş aşteptat cu braţele deschise la Voluntari- ”Stăm rău în apărare, am luat atâtea goluri, iar Tamaş ne-ar ajuta mult”

Superliga

Comentarii

Gabi Tamaş este aproape de o revenire în Liga 1. Fundaşul de 37 de ani mai are 6 luni de contract cu U Cluj şi este dorit de Ioan Andone la Voluntari. Fostul tehnician român a dezvăluit că a discutat cu jucătorul despre un eventual transfer la formaţia sa.

Ioan Andone are nevoie de întăriri în apărare. Voluntariul are a doua cea mai slabă apărare din Liga 1, cu 36 de goluri încasate în 21 de partide, cu o medie de 1,7 pe meci. Astfel, preşedintele echipei ilfovene a recunoscut că a discutat cu Tamaş, care ar urma să îşi rezilieze prematur contractul cu U Cluj şi să revină în Liga 1. Andone este de părere că fostul internaţional român ar ajuta să o facă pe Voluntari mai solidă în apărare.

„Au fost discuţii, negocieri cu Gabi Tamaş! El este în ultimele şase luni cu Universitatea Cluj. Acum, trebuie să-şi regleze problemele cu ei. Noi îl vrem, vă daţi seama! Stăm rău în apărare, am luat atâtea goluri, iar Tamaş ne-ar ajuta mult. Tamaş mai poate să facă faţă problemelor în Liga 1”, a declarat Ioan Andone pentru prosport.

„La Astra a fost în regulă, este capabil să joace foarte bine şi la vârsta asta, în Liga 1. Bogdan Andone îl cunoaşte bine, eu am lucrat cu el la Dinamo şi sunt convins că ne va ajuta, este un fotbalist cu mare experienţă. Sper să ajungă până la urmă la Voluntari”, a mai afirmat conducătorul ilfovenilor.

Gabi Tamaş joacă la U Cluj din august 2020 şi mai are contract cu „şepcile roşii” până pe 30 iunie 2021. Până să-l aducă pe fostul fundaş de la Dinamo şi FCSB, FC Voluntari s-a întărit cu un alt fost dinamovist: Ivan Pesic.

Afla mai multe despre: gabi tamasvoluntariu cluj 

viewscnt
Articole similare