Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Tamaş, contactat pentru transfer imediat după despărţirea de Petrolul: ”A fost sunat”

Gabi Tamaş, contactat pentru transfer imediat după despărţirea de Petrolul: ”A fost sunat”

Superliga

Comentarii

Deşi de abia semnase cu Petrolul Ploieşti în vară, Gabi Tamaş (38 de ani) deja a plecat de pe stadionul Ilie Oană, după ce a destabilizat vestiarul grupării prahovene. În ciuda scandalului pe care l-a cauzat, fundaşul central tot nu duce lipsă de oferte.

Deşi urmează să împlinească 39 de ani în noiembrie, Gabi Tamaş încă este unul dintre cei mai valoroşi fundaşi centrali din campionatul nostru, lucru demonstrat la Voluntari şi Petrolul.

Până să cauzeze scandalul care a dus la ”divorţul” de prahoveni, Tamaş fusese integralist pentru echipa pregătită de Nae Constantin, reuşind să şi marcheze de două ori în cele 14 apariţii însumate.

Dar, în urma înfrângerii cu FCSB, fundaşul central şi-a sunat antrenorul şi l-a luat la rost de faţă cu mai mulţi jucători şi membrii ai staffului, comportament considerat inacceptabil de Constantin.

În înregistrarea de 12 minute pe care antrenorul a dat-o liderilor galeriilor, Tamaş putea fi auzit cum îi înjura pe fani, pe preşedintele echipei şi cu ce atitudine vorbea cu tehnicianul său.

Aşadar, în urma acestui incident, Nae Constantin a fost nevoit să renunţe la Tamaş, punctând că speră că vestiarul va putea redeveni la fel de unit ca înaintea transferului fostului ”tricolor”.

Gabi Tamaş, contactat pentru transfer imediat după despărţirea de Petrolul

În ciua comportamentului realmente de necrezut al jucătorului de 38 de ani, acesta continuă să prezinte interes mai multor echipe din România, atât din Superligă, cât şi din Liga 2.

Echipa din oraşul său natal, FC Braşov, ar fi foarte interesată de transfer, conform Gsp, în timp ce şi Rapid şi Universitatea Craiova l-ar fi contactat pe jucător în privinţa unei posibile colaborări.

A fost sunat de Rapid sau Craiova dar şi de FC Braşov. Dacă o să mai joace, Gabi Tamaş are de unde alege”, a dezvăluit un apropiat al fundaşului, potrivit sursei citate.

Cea mai probabilă destinaţie pentru Tamaş, dintre cele enumerate mai sus, este FC Braşov, întrucât Universitatea Craiova l-a adus pe Bogdan Mitrea la club, în timp ce Rapid a clarificat că nu e interesată.

Indiferent de destinaţie, ce este clar este că Gabi Tamaş, dacă va mai reveni pe gazon, nu o va putea face înaintea deschiderii perioadei de transferuri, când va putea fi legitimat.

Afla mai multe despre: gabi tamaş 

viewscnt
Articole similare