Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Tamaş, despre rezultatul pe care l-ar fi meritat naţionala lui Rădoi. A avut o părere diferită apoi: "Mai bine luai şase şi stăteai mai liniştit"

Gabi Tamaş, despre rezultatul pe care l-ar fi meritat naţionala lui Rădoi. A avut o părere diferită apoi: "Mai bine luai şase şi stăteai mai liniştit"
Comentarii

Gabriel Tamaş a urmărit înfrângerea României din deplasare, cu Germania, din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. El consideră că naţionala creşte de la meci la meci.

Gabriel Tamaş, impresii despre meciul Germania - România 2-1: "Păcat că nu am scos un punct, că meritam"

Pentru România urmează meciul crucial cu Armenia, în vederea obţinerii locului secund în grupa preliminară, luni, de la 21:45. Tamaş a avut o părere diferită în privinţa scorului final de la meciul cu Germania. 

"Prima repriză a fost extraordinară. A doua doar cu câteva ocazii. Posesia a fost de partea lor, dar aţi văzut cât costă toate echipa nemţilor. Per total mi-a plăcut enorm, bravo lor, felicitări, păcat că nu am scos un punct, că meritam. Echipa naţională este în creştere şi se vede pe teren, sper să abordeze meciul cu Armenia de aceeaşi manieră şi să le dea cu terenul în cap, cum spunem noi fotbaliştii. 

Înfrângerea rămâne înfrângere şi mai bine iei şase decât să pierzi într-o manieră în care ai luptat 90 de minute ca un erou. Mai bine luai şase şi stăteai mai liniştit, decât să pierzi un punct, adică să pierzi două puncte", a spus fostul internaţional român, care a jucat sub tricolor de 67 de ori. 

Germania - România 2-1, în preliminariile Campionatului Mondial din 2022

Reprezentativa României a fost învinsă, vineri seară, la Hamburg, cu scorul de 2-1, de selecţionata Germaniei, într-un meci din etapa a şaptea a grupei J a calificărilor europene pentru Cupa Mondială din 2022, în care a condus cu 1-0. Tricolorii sunt acum pe locul patru în grupă.

Clasament: 1. Germania – 15 puncte, 2. Macedonia de Nord – 12 puncte, 3. Armenia – 12 puncte, 4. România – 10 puncte, 5. Islanda – 5 puncte, 6. Liechtenstein – un punct.

Afla mai multe despre: gabriel tamasgermania romaniaromania 

viewscnt
Articole similare