Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Tamaş e pregătit să revină în echipa naţională, dar vede un impediment: "Şi Săpunaru e de aceeaşi părere cu mine"

Gabi Tamaş e pregătit să revină în echipa naţională, dar vede un impediment: "Şi Săpunaru e de aceeaşi părere cu mine"

Echipa națională

Comentarii

Fundaşul Gabriel Tamaş (37 de ani) a urcat până pe locul al treilea în Liga 1 cu FC Voluntari. Apărătorul e pregătit să accepte convocarea lui Mirel Rădoi, dar crede că există un obstacol.

Ce părere are Gabi Tamaş despre revenirea în naţionala României

Rapid a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa FC Voluntari, în etapa a zecea a Ligii I, iar Tamaş a fost, din nou, liderul din teren al echipei din Ilfov. 

La final, el a dezvăluit ce-l mulţumeşte la FC Voluntari şi a susţinut că schimbul de generaţii de la naţionala României nu ar face posibilă o convocare a sa sau a lui Cristi Săpunaru. 

"Posesia a fost puţin de partea lor, în repriza a doua. Ne bucurăm că am luat punctele. Nu vreau să comentez arbitrajul, vor comenta cei din studio. A fost o discuţie între Costin şi cineva de pe banca Rapidului, apoi arbitrul i-a dat al doilea galben. Nu e surprinzător locul al treilea pentru noi. Obiectivul nostru e să nu avem emoţii la finalul campionatului. 

Secretul meu? Banii la zi. Nu vreau să discut despre echipa naţională. Bravo celor de la federaţie că încearcă să schimbe generaţiile şi să-i ajute Dumnezeu să reuşească. Noi, dacă vom fi chemaţi, vom spune prezent. Suntem români şi mergem cu inima la naţională. Şi Săpunaru e de aceeaşi părere cu mine. Cum am schimbat şi noi o generaţie, e rândul lor acum", a declarat Gabriel Tamaş. 

Fotbalistul experimentat are 67 de meciuri în naţionala mare a României şi trei goluri marcate de la debutul său în 2003. 

Afla mai multe despre: gabriel tamasromaniaechipa nationalamirel radoi 

viewscnt
Articole similare