Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Tamaş, în ultimele 6 luni de contract. Unde vrea să-şi continue cariera din vară: ”Cu siguranţă va putea juca încă un sezon”

Gabi Tamaş, în ultimele 6 luni de contract. Unde vrea să-şi continue cariera din vară: ”Cu siguranţă va putea juca încă un sezon”

FC Voluntari

Comentarii

Liviu Ciobotariu a dezvăluit unde vrea Gabi Tamaş să-şi continue cariera din vară, în contextul în care fundaşul a intrat în ultimele 6 luni de contract cu FC Voluntari.

Gabi Tamaş s-a transferat în urmă cu un an la FC Voluntari, după ce a petrecut jumătate de sezon la Universitatea Cluj.

În ciuda vârstei, 38 de ani, Tamaş a reuşit să se impună fără probleme în Liga 1 şi a devenit unul dintre cei mai buni fundaşi centrali.

Contractul lui Gabi Tamaş cu FC Voluntari expiră însă în vară şi Liviu Ciobotariu a dezvăluit unde vrea fostul internaţional român să-şi continue cariera.

Gabi Tamaş, în ultimele 6 luni de contract cu FC Voluntari. Unde vrea să joace din vară

Ajuns la 38 de ani, Gabi Tamaş nu-şi arată vârsta şi a avut evoluţii excelente pentru FC Voluntari, revelaţia campionatului, care în prezent se află pe locul 3 în clasamentul Ligii 1.

Tamaş este jucător de bază în echipa antrenată de Liviu Ciobotariu, însă n-a semnat încă prelungirea contractului cu echipa ilfoveană.

Liviu Ciobotariu a dezvăluit intenţiile fundaşului în vârstă de 38 de ani şi a vorbit despre unde ar vrea acesta să-şi continue cariera din vară:

”Cu siguranţă va putea juca sezonul ăsta şi cred că încă un sezon, asta e părerea mea. La modul cum arată şi cum se pregăteşte cu siguranţă va juca încă un sezon. În plus, pentru că el are contract până în vară şi cu siguranţă i se va prelungi contractul, dacă doreşte.

Din câte ştiu eu, el îşi doreşte să rămână la această echipă, numai ca nu fac eu contractele. Şi eu îmi doresc ca el să rămână... bine, şi mie îmi expiră contractul în vară, aşa că ar fi bine să rămânem amândoi la Voluntari”, a declarat Liviu Ciobotariu.

În acest sezon, Gabi Tamaş a avut 20 de apariţii pentru FC Voluntari, pentru care a marcat un gol. Evoluţiile bune reuşite la FC Voluntari l-au adus în discuţie chiar şi pentru o revenire la echipa naţională şi Liviu Ciobotariu este de părere că încă ar face faţă:

”Da, cu siguranţă. Cel puţin la jocurile pe care le-a făcut până acum, eu zic că merită măcar să fie luat în calcul dacă nu să fie selecţionat”, a mai spus Ciobotariu.

Afla mai multe despre: tamas 

viewscnt
Articole similare