Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Tamaş, mesaj dur după ce Astra a urcat pe primul loc: ”Acum nu mai latră alţii?”

Gabi Tamaş, mesaj dur după ce Astra a urcat pe primul loc: ”Acum nu mai latră alţii?”

Superliga

Comentarii

Astra a trecut cu 1-0 de Craiova şi a urcat pe primul loc în Liga 1, însă Gabi Tamaş spune că este doar o victorie de etapă şi important este clasamentul final. Fundaşul Astrei a fost acid şi la adresa celor care au criticat echipa.

Fosta campioană a României a reuşit o nouă victorie importantă în Liga 1, 1-0 cu Craiova şi a detronat-o pe CFR Cluj, care a pierdut cu 2-1 în faţa lui FC Botoşani. Gabi Tamaş nu s-a entuziasmat însă prea mult şi spune că echipa ar trebui să muncească în continuare la fel de mult. În acelaşi timp, a ţinut să trimită câteva înţepături celor care au criticat Astra:

”(Sărbătoare la Giurgiu, fanii au cântat...) De ce, a venit Crăciunul? Mai este până la sfârşit. Suntem pe primul loc datorită faptului că CFR a pierdut, dar vom vedea lunea viitoare care pe care. Acum nu mai latră alţii că au zis nu ştiu ce despre Astra, că se taie, veterani, eu ştiu ce mai zic, ce mai scot? Noi ne vedem de treabă, muncim şi la sfârşit vom trage linie să vedem unde suntem.

(Dacă e complicat, deoarece sunt mulţi jucători cu caractere puternice) Astea sunt gurile rele. Nu este adevărat. Dacă veniţi la antrenament să vedeţi ce atmosferă bună este, cred că vă schimbaţi impresia despre ei sau despre echipă”,
a declarat Gabi Tamaş.

Afla mai multe despre: gabi tamas 

viewscnt
Articole similare