Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Tamaş, moment de sinceritate înainte de duelul cu Dinamo: „Ţin cu ei, ce să fac? Să mă dau la o parte?”

Gabi Tamaş, moment de sinceritate înainte de duelul cu Dinamo: „Ţin cu ei, ce să fac? Să mă dau la o parte?”

Superliga

Comentarii

Dinamo şi FC Voluntari se întâlnesc de la ora 17:00, în runda a 4-a a play-out-ului din Liga 1.

Dinamo trece prin momente foarte grele. Echipa are mare nevoie de o victorie pentru a putea păstra şansele în lupta la salvarea de la retrogradare.

La Voluntari evoluează Gabi Tamaş, fostul fundaş a lui Dinamo. Jucătorul a avut un moment de sinceritate înainte de meci şi a mărturisit că regretă situaţia în care au ajuns „câinii”.

Tamaş a evoluat pentru Dinamo în trei perioade diferite, 2002/2003, 2005 şi 2008-2009.
„Sunt supărat, mă îngrijorează faptul că un club ca Dinamo să ajungă să se bată la retrogfradare, sper să-şi revină din toate punctele de vedere, după meciul cu noi. Este foarte ciudat. Eu eram obişnuit ca Dinamo să se bată la titlu.

(n.r. S-a vorbit că sunt mulţi foşti dinamovişti în conducerea lui Voluntari şi că le veţi da o mână de ajutor. Cum comentezi?) Păi nu joacă cei din conducere, jucăm noi. Ţin cu Dinamo, am şi eu prieteni dinamovişti şi acum ce să fac? Să mă dau la o parte? N-avem cum să ne dăm la o parte, trebuie să mergem acolo şi să câştigăm. Eu zic că Dinamo este cea mai imprevizibilă echipă din campionatul românesc. Nu ştiu, dacă le dai şanse, joacă.

Trebuie să nu le dăm şanse, au jucători talentaţi, nu cred că sunt cu moralul la pământ, am mai citit despre ei şi am văzut că s-au mai reglat problemele, dar nu prea vreau eu să discut despre situaţia care este acolo”, a declarat Gabi Tamaş la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Dinamo.

  • 13 meciuri la rând fără victorie, serie unică în istoria lui Dinamo
  • 67 de selecţii şi 3 goluri a strâns fundaşul la naţionala României

Afla mai multe despre: gabi tamasdinamoplay-out 

viewscnt
Articole similare