Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Tamaş s-a sucit! După izbucnirea din urma meciului cu Dinamo, preşedintele-jucător şi-a schimbat declaraţia: ”Acolo sunt amintirile mele. Nu le poţi şterge”

Gabi Tamaş s-a sucit! După izbucnirea din urma meciului cu Dinamo, preşedintele-jucător şi-a schimbat declaraţia: ”Acolo sunt amintirile mele. Nu le poţi şterge”

Superliga

Comentarii

FC Voluntari a fost învinsă în debutul noului sezon, de Dinamo, scor 2-3. Meciul a fost unul tensionat, iar Gabi Tamaş a izbucnit la final, la adresa ”câinilor”.

FC Voluntari a fost favorită pentru prima dată în faţa lui Dinamo, când a făcut vizita în Ştefan cel Mare în debutul noului sezon. Cu un lot decimat şi nepregătit, ”câinii” păreau victime sigure în faţa ilfovenilor, însă căpitanul Sorescu a salvat echipa, marcând un hat-trick în victoria.

Fost jucător al lui Dinamo şi apoi al FCSB-ului, preşedintele-jucător Gabi Tamaş a fost înjurat pe tot parcursul meciului de suporterii ”câinilor”, fapt care l-a făcut să izbucnească la interviul din urma partidei. Căpitanul formaţiei ilfovene a declarat că Dinamo nu mai există pentru el, din cauza suporterilor, mulţumidu-le ironic pentru injuriile aduse.

Însă, în ziua de după meci, Gabi Tamaş s-a răzgândit şi a explicat că a reacţionat astfel din cauza emoţiilor de după meci. Fundaşul central a explicat ce l-a deranjat şi îl deranjează la comportamentul suporterilor dinamovişti şi s-a întrebat dacă mai bine rămânea în străinătate.

După izbucnirea din urma meciului cu Dinamo, Gabi Tamaş şi-a schimbat declaraţia

”Poate că eram la cald, supărat după meci şi am spus că, pentru mine, Dinamo nu mai există. Acolo sunt amintirile mele, pe care nu le pot şterge nici din suflet, nici din memorie. Nici eu, dacă aş vrea, nici injuriile unora. 

Însă e păcat, e mare păcat că, de fiecare dată când intru pe teren, trebuie să aud aceleaşi lucruri. Sunt om şi poate m-am săturat. Pe stadion mă înjuri şi, după, când ne întâlnim pe stradă, facem poze. Cum vine asta? Eu nu pot să înţeleg. Şi dau exemplul ăsta pentru că m-a înjurat tot stadionul. Chiar aşa, tot stadionul? 

(...) Eu m-am întors acasă, am acceptat să mai joc în campionatul românesc un an sau doi. Pentru ce? Să mă injure tot stadionul? Nu mai bine mergeam în străinătate şi îmi încheiam cariera acolo? La asta mă gândesc, asta mă macină. Şi pe mine şi, poate, pe alţii ca mine, care au acceptat să revină în ţară”, a declarat Tamaş. pentru playsport.ro.

Afla mai multe despre: gabi tamaşreacţie tamaş dinamoizbucnire tamaş dinamodinamo voluntari 

viewscnt
Articole similare