Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Tamaş, senzaţional după încheirea anului cu Voluntari: ”Am plecat frumos la un şpriţ!”:). Anunţ despre retragere

Gabi Tamaş, senzaţional după încheirea anului cu Voluntari: ”Am plecat frumos la un şpriţ!”:). Anunţ despre retragere

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari a reuşit să treacă de UTA în a 21-a etapă a Ligii 1, scor 2-1.

După remiza surprinzătoare cu Academica Clinceni din ultima etapă, cei de la VOluntari şi-au revenit şi au reuşit să învingă o echipă tare a campionatului, UTA Arad.

2-1 s-au impus ilfovenii, după ce au fost conduşi, graţie golurilor lui Nemec şi Briceag. După ultimul meci din Liga 1 al anului 2021, Ciobotariu şi elevii săi se află pe podium.

Favoriţi să prindă play-off-ul, ilfovenii sunt în spirite bune şi acest fapt se vede clar pe feţele jucătorilor, dar şi în declaraţiile lor.

Gabi Tamaş, fericit după victoria cu UTA, a afirmat că este foarte mulţumit de parcursul echipei, dar că nu este convins că va mai continua ca jucător după finalul sezonului.

Însă, în stiulul caracterisitc, la finalul interviului de după meci, fostul internaţional român a declarat fericit că se duce ”frumos la şpriţ”.

Gabi Tamaş, senzaţional după încheirea anului cu Voluntari. Anunţ despre retragere

Nu ştiu dacă a mai fost vreodată să termine Voluntariul pe podium. A fost un meci dificil, ştiam cu ce echipă jucăm. Acum, că tot o să mă întrebi de play-off, play-out, nebunii, eu am spus mereu că noi am avut ca obiectiv să nu mai avem emoţiile de anul trecut.

Acum, se va schimba şi obiectivul, să prindem play-off-ul. Nu l-am prins, se mai joacă. Mai trebuie măcar şase puncte, depinde de celelalte rezultate, pentru că e un clasament strâns. Eu mă aşteptam să ajungem aici, i-am promis cuiva, anul trecut i-am promis, dar anul acesta mă ţin.

După, nu ştiu dacă voi mai continua fotbalul. Nu ştiu, eu mă simt bine, dar, vă daţi seama, mă cam dor toate. Nu se vede, nu arăt, dar, când ajung acasă, mă dor toate. Nu vreau să discut ce se va întâmpla după ce mă retrag. Poate voi mai încerca să mai joc un an, nu ştiu”, a declarat Gabi Tamaş.

Afla mai multe despre: gabi tamaş 

viewscnt
Articole similare