Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Tamaş, spectacol la conferinţa de presă dinaintea duelului cu FCSB: ”E un bonus special pentru meci, vine cu valiza!”

Gabi Tamaş, spectacol la conferinţa de presă dinaintea duelului cu FCSB: ”E un bonus special pentru meci, vine cu valiza!”

FC Voluntari

Comentarii

Gabi Tamaş a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă, susţinută înaintea duelului cu FCSB, din a 15-a etapă a Ligii 1.

Fotbaliştii şi stafful FCSB-ului au scăpat de Covid şi au revenit pe gazon în aceeaşi formă de dinaintea izbucnirii focarului de la echipă.

”Roş-albaştrii” au învins-o pe FC Argeş, apoi au trecut şi de Farul, iar acum se lovesc de o a treia pretendentă la play-off consecutiv, FC Voluntari.

Formaţia condusă de Liviu Ciobotariu a fost una dintre revelaţiile sezonului, deşi a început să scârţâie în ultimele meciuri. Ilfovenii se află pe poziţia a cincea în Liga 1, dar ar putea aluneca sub locurile de play-off cu o înfrângere.

FC Voluntari nu avea ca obiectiv clasarea printre primele şase la începutul sezonului, însă forma bună a echipei a schimbat speranţele ilfovenilor.

Gabi Tamaş, spectacol la conferinţa de presă dinaintea duelului cu FCSB

Gabi Tamaş a afirmat că el se aştepta ca echipa să crească în actuala stagiune, oricât de surprinzător ar fi fost. Căpitanul lui FC Voluntari a glumit apoi că pe jucători îi aşteaptă un bonus din valiză dacă se impun cu FCSB.

Pentru mine nu există ca joc cu primul loc sau cu ultimul loc. Eu tratez meciurile la fel. Eu sincer da, mă gândeam că ajungem sus în clasament, nu ştiu dacă voi va găndeaţi.

Pentru ca mie nu îmi place să pierd. De asta am şi rămas aici. Suntem diesel. Incepem mai greu. (n.r. E un bonus special ceva pentru un meci cu FCSB?) Daaa, vine cu valiza!

Mamă, joc cu FCSB nu mai pot să trec strada sau cu Dinamo sau cu CFR, eu nu pot să tratez un meci diferit. Dacă vreau să câştig trebuie să le tratez la fel”, a declarat Gabi Tamaş.

Veteranl ilfovenilor a fost întrebat şi unde ar putea fi surprinsă FCSB, dar a direcţionat întrebarea către tehnicianul său.

”(n.r. unde crezi că ar putea fi surprinşi?) Mister trebuie să spună, nu eu!”, a răspuns Tamaş.

Îţi dai seama că nu putem sa spunem”, a adăugat Ciobotariu.

Afla mai multe despre: fc voluntarifcsbgabi tamaşfcsb voluntari 

viewscnt
Articole similare