Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Tamaş uimeşte la 37 de ani! Dezvăluiri despre "fundaşul de fier" din Liga 1. "E un fenomen". I-a impresionat pe cei de la Voluntari

Gabi Tamaş uimeşte la 37 de ani! Dezvăluiri despre "fundaşul de fier" din Liga 1. "E un fenomen". I-a impresionat pe cei de la Voluntari

FC Voluntari

Comentarii

Gabriel Tamaş a revenit în Liga 1, la 37 de ani, şi a devenit rapid un om important pentru FC Voluntari. Preşedintele Ioan Andone a dezvăluit ce se întâmplă cu fundaşul la echipa din Liga 1.

Gabriel Tamaş a revenit în Liga 1, după ce ultima oară a jucat la Astra. Fostul internaţional român a petrecut câteva luni în Liga 2, la U Cluj, iar în această iarnă a semnat cu FC Voluntari până în vară. Dacă va reuşi să-şi menţină forma, clubul i-ar putea oferi prelungirea. 

Gabi Tamaş impresionează la 37 de ani: "E un fenomen"

Tamaş a debutat pentru FC Voluntari, iar Ioan Andone a dezvăluit că apărătorul central s-a pus rapid la punct cu pregătirea fizică, mai ales că a fost accidentat grav în această iarnă. 

Ilfovenii îşi pun baza în Gabia Tamaş în lupta pentru menţinerea în Liga , iar preşedintele lui FC Voluntari a avut cuvinte de laudă: „Gabi a semnat până în vară cu noi şi sper să ne salvăm de la retrogradare şi să rămână la FC Voluntari. Avem nevoie de jucători indiferent de vârsta lor. L-am adus pentru experienţa pe care o are. E un lider în vestiar şi aveam mare nevoie pentru că luăm foarte multe goluri. Suntem a doua cea mai slabă apărare din campionat. Sper ca prin venirea lui să arătăm mai multă siguranţă.

Avem nevoie de dăruirea lui Gabi Tamaş şi de ceea ce poate să facă pe teren. El e un fenomen. Şi-a revenit acum 100%! El e un jucător care a stat întotdeauna bine la capitolul pregătire fizică. A avut-o nativ!”, a declarat oficialul ilfovenilor pentru Fanatik. 

„Plus că Tamaş să ştiţi că munceşte foarte mult la antrenamente! Gabi nu se fereşte la greu şi nu ia antrenamentele la mişto! Trage foarte tare şi îi impulsionează şi pe alţii. Sper cu el să ne rezolvăm problemele din apărare, să nu mai primim goluri şi să urcăm cât mai repede în clasament.  Tamaş în acest moment poate juca fără probleme 90 de minute. Şi-a revenit în totalitate”, a concluzionat Andone pentru site-ul nostru.

Afla mai multe despre: gabriel tamasfc voluntari 

viewscnt
Articole similare