Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Torje a anunţat ce salariu are la Dinamo Bucureşti. Reacţie promptă în privinţa plecării din "Ştefan cel Mare": "Mintea mea este doar aici"

Gabi Torje a anunţat ce salariu are la Dinamo Bucureşti. Reacţie promptă în privinţa plecării din "Ştefan cel Mare": "Mintea mea este doar aici"
Comentarii

Căpitanul lui Dinamo Bucureşti, Gabriel Torje (32 de ani), a intervenit, după ce au apărut informaţii că ar putea pleca de la echipa din "Ştefan cel Mare".

Gabi Torje şi-a dezvăluit salariul şi a anunţat ce planuri are

Unul dintre liderii lui Mircea Rednic din echipa roş-albă infirmă plecarea din "Ştefan cel Mare", deşi situaţia sportivă e critică. Dinamo Bucureşti e pe penultimul loc în Liga 1, cu 9 puncte acumulate în 18 meciuri, iar în ultima etapă a pierdut cu ultima clasată, Academica Clinceni, scor 1-0. 

Deşi situaţia e instabilă şi Mircea Rednic a exilat mai mulţi fotbalişti la echipa secundă, Gabi Torje nu are de gând să cedeze. 

El i-a anunţat pe fani că rămâne şi, în plus, a dezvăluit ce salariu are. 

"Vreau să încep prin a spune că nu aş pleca niciodată de la Dinamo într-un moment atât de greu. Din nou mă văd nevoit să spun că nu este adevărat ce apare prin presă. 

În primul rând eu am primit ambele salarii, iar salariul meu nu este cel scris în articol. Salariul meu este de 3000 de euro, plus bonusuri şi poate ajunge maximum până la 5000 de euro.

Aşadar, vreau să asigur suporterii lui Dinamo că mintea mea este doar aici şi la cum să ieşim mai repede din situaţia grea în care ne aflăm, nicidecum să plec de la clubul pe care îl iubesc şi nu-l pot părăsi într-un asemenea moment. #DDB", a anunţat Gabi Torje. 

Liderul din vestiar a fost numit căpitan de Mircea Rednic, în locul lui Deian Sorescu. 

Afla mai multe despre: dinamo bucurestigabriel torje 

viewscnt
Articole similare