Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Torje a revenit în România. Cu ce formaţie se pregăteşte fostul internaţional

Gabi Torje a revenit în România. Cu ce formaţie se pregăteşte fostul internaţional

Fotbal intern

Comentarii

Conform site-ului Liga 2, Gabriel Torje a revenit în România şi se pregăteşte cu Ripensia Timişoara, formaţie antrenată de Alexandru Pelici.

”Gabriel Torje se pregăteşte cu noi până îşi va găsi un angajament. E de vreo trei zile la antrenamente cu noi. Ne-a rugat frumos dacă se poate pregăti cu noi şi nu am avut nimic împotriva”, a declarat Mihu pentru Liga2.ProSport.ro.

În cariera, Torje a trecut pe la Poli Timişoara, CFR Timişoara, Dinamo, Udinese (Italia), Granada, Espanyol Barcelona (ambele din Spania), Konyaspor, Osmanlispor (ambele din Turcia), Terek Groznyi (Rusia), Karabukspor (Turcia), a revenit la Dinamo şi apoi a mers la Sivasspor (Turcia).

A fost în trecut dorit de Lille şi PSG

În 2011, Gabriel Torje a fost la un pas de un transfer la o mare forţă a Europei. ”Am discutat cu Lille, dar Dinamo voia minim 4 milioane pentru el. Ştiu că un agent francez a discutat cu PSG despre gabriel, dar nu s-a ajuns la un acord. Hamburg a oferit 3.5 milioane de euro. Eu mă gândeam că 4 milioane erau destul de ok, 10 milioane de euro mi se părea o sumă exagerată. Fotbalistul era deschis la discuţii, nu avea o destinaţie preferată” declara în trecut Cristea Opria. În cele din urmă, Torje a ajuns la Udinese, formaţie unde ”Messi din Banat” era chemat să-l înlocuiască pe Alexis Sanchez. Acolo avea să joace alături de fotbalişti ca Roberto Pereyra, Samir Handanovic, Mauricio Isla, Dusan Basta, Mehdi Benatia sau Kwadwo Asamoah.

Afla mai multe despre: gabriel torje 

viewscnt
Articole similare