Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Torje, luat la rost de o legendă a lui Dinamo: ”Declaraţia lui îmi dă de înţeles că nu mai e nicio şansă. Ai obligaţia să lupţi” | EXCLUSIV

Gabi Torje, luat la rost de o legendă a lui Dinamo: ”Declaraţia lui îmi dă de înţeles că nu mai e nicio şansă. Ai obligaţia să lupţi” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Florin Răducioiu a rămas dezamăgit de declaraţiile lui Torje din urma înfrângerii cu FC Voluntari, de luni, scor 1-2.

Dinamo a pierdut confruntarea cu FC Voluntari din a 16-a etapă a Ligii 1, scor 1-2, după ce a condus cu 1-0. Sorescu a marcat pentru a patra oară în poarta formaţiei ilfovene în ultimele două meciuri, însă reuşita sa nu a fost de ajuns.

Jucătorii lui Liviu Ciobotariu au reuşit să întoarcă rezultatul, şi datorită unor greşeli elementare ale ”câinilor”, iar Dinamo a rămas fără victorie în campionat din a treia etapă încoace.

După meci, Gabi Torje a recunoscut că fotbaliştii din Ştefan cel Mare sunt cu moralul la pământ, dar a negat că echipa ar putea fi ajutată de vreun psiholog.

Gabi Torje, luat la rost de Florin Răducioiu

Discursul căpitanului lui Dinamo l-a lăsat rece pe Florin Răducioiu, care a recunoscut că a fost dezamăgit de spusele lui Torje din urma meciului cu Voluntari.

Fostul internaţional român a făcut un apel către atacantul lui Dinamo şi colegii săi să strângă din dinţi şi să dea tot ce au pentru a rectifica forma slabă în care se află echipa.

Declaraţia lui mă... îmi dă de înţeles că nu mai e nicio şansă, că nu mai sunt soluţii, că echipa din puncte de vedere psihologic e prăbuşită, nu e aşa.

Cât timp matematica nu te condamnă la o posibilă retrogradare, pentru că din păcate asta e realitatea, ai obligaţia, tu, împreună cu echipa ta, vorbesc despre Torje, de a lupta, de a da tot pe teren pentru a reuşi să câştige cu orice preţ meciurile.

Nu e o problemă că se pierd meciurile, dar meciurile trebuie pierdute cu onoare, trebuie pierdute, evident că nu doresc, dar dacă pierd, vreau să dau totul pe teren, ceea ce la Dinamo nu se întâmplă aşa ceva.

Asta trebuie să zică Torje, după părerea mea. Nu e vorba aici că nu ne mai salvează niciun psiholog, mai aveţi atâtea meciuri, încercaţi să vă regrupaţi, să regăsiţi spiritul de echipă pe care sunt convins că îl puteţi avea”, a declarat Florin Răducioiu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gabi torje 

viewscnt
Articole similare