Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Torje poate spera la o nouă convocare. Anunţul oficial dinspre echipa naţională: "Nu ne interesează vârsta"

Gabi Torje poate spera la o nouă convocare. Anunţul oficial dinspre echipa naţională: "Nu ne interesează vârsta"

Echipa națională

Comentarii

Gabriel Torje (30 de ani) joacă acum la AE Larisa în prima ligă din Grecia, iar evoluţiile sale sunt constant bune, în ultima perioadă, ceea ce îl face pe fostul jucător al lui Dinamo să se gândească, din nou, la echipa naţională.

Gabriel Torje a marcat o "dublă" în ultima etapă din Grecia, acolo unde echipa lui şi a lui Steliano Filip se luptă pentru salvarea de la retrogradare, iar fostul jucător de la Udinese vrea să joace din nou sub "tricolor". 

Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi pe banca naţionalei, a vorbit despre situaţia lui Gabriel Torje şi despre şansele acestuia de a ajunge din nou la prima reprezentativă: "Torje e un jucător cu experienţă, care a mai evoluat la echipa naţională. Orice jucător care evoluează bine la o echipă din străinătate are şanse să ajungă la echipa naţională. Nu ne interesează vârsta", a declarat Dică la Look Sport Live. 

Torje are 57 de selecţii şi 12 goluri pentru echipa naţională. Ultimul meci jucat de Torje la naţională a fost în 2017, într-o înfrângere împotriva Olandei. 

Afla mai multe despre: gabriel torjeechipa nationala 

viewscnt
Articole similare