Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabriel Debeljuh, prima reacţie după ce a fost transportat de urgenţă la spital: ”N-am fost bine deloc”

Gabriel Debeljuh, prima reacţie după ce a fost transportat de urgenţă la spital: ”N-am fost bine deloc”

UEFA Europa League

Comentarii

Gabriel Debeljuh a trecut prin momente groaznice la finalul partidei Young Boys - CFR Cluj 2-1, după ce a fost lovit cu genunchiul în cap de un adversar şi a suferit o comoţie. Atacantul lui CFR Cluj susţine că, iniţial, nu-şi amintea nimic din ultimele trei luni.

CFR Cluj a avut o seară grea cu Young Boys. Campioana României a condus cu 1-0, scor care asigura calificarea, dar a fost egalată în prelungiri, după un penalty inexistent acordat de arbitru. Ulterior, elveţienii au mai înscris încă o dată şi CFR a ratat astfel prezenţa în cupele europene.

Însă clujenii au avut emoţii mari şi pentru unul dintre jucători. Debeljuh, marcatorul golului, a fost lovit la o fază cu genunchiul în cap şi a fost transportat de urgenţă la spital. Atacantul de 24 de ani a suferit o comoţie şi spune că, iniţial, nu-şi amintea nimic din ultimele trei luni.

”Acum sunt bine, dar atunci nu mi-am amintit nimic din ce s-a întâmplat în ultimele 3 luni. N-am fost bine deloc. M-am trezit apoi la spital că nu mai ştiam nimic din repriza a doua şi de la finalul meciului. Dar acum sunt în regulă. A fost foarte ciudat”, a declarat Gabriel Debeljuh pentru ProSport.

CFR Cluj a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), de Young Boys Berna, în etapa a VI-a, ultima, a Grupei A a Ligii Europa. Acest rezultat, influenţat de un penalti uşor acordat de arbitrul francez Benoît Bastien, a dus la eliminarea clujenilor din Liga Europa. CFR a terminat cu doi jucători eliminaţi, portarul Cristian Bălgrădean şi mijlocaşul Damjan Djokovici, acesta din urmă insultându-l pe arbitru.

 

 

Afla mai multe despre: debeljuh 

viewscnt
Articole similare