Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabriel Hristache, declaraţie surprinzătoare înaintea meciului dintre Halep şi Pliskova de la Turneul Campioanelor: ”O spun clar”

Gabriel Hristache, declaraţie surprinzătoare înaintea meciului dintre Halep şi Pliskova de la Turneul Campioanelor: ”O spun clar”galerie foto

Tenis

Comentarii

Gabriel Hristache, primul antrenor al Biancăi Andreescu, este de părere că fosta sa elevă este peste Simona Halep şi în foarte scurt timp va prelua conducerea la meciurile directe.

Pişteanu se aşteaptă ca în maxim doi ani jucătoarea canadiană cu origini româneşti să ajungă numărul unu mondial.

”Eu vă zic o chestie: din 10 meciuri directe între Halep şi Andreescu, punându-l şi pe ăsta la socoteală, scorul va fi 7-3 pentru Bianca. O spun clar. Acum, şi-au luat pulsul. Dacă e să le comparăm în toate planurile, de la calităţi la mental, la psihic, Bianca e peste! 

Simona a avut şansa de a da peste Darren Cahill în viaţă. Uitaţi-vă cum se comporta cu Daniel Dobre, cum e cu Darren, că nu-şi permite! Eu o iubesc pe Simona foarte tare, că e România, însă ar trebui să aibă o altă relaţie cu team-ul ei”, a spus Hristache pentru Gazeta Sporturilor.

Bianca Andreescu s-a retras de la Turneul Campioanelor şi va fi înlocuită de Sofia Kenin

Bianca Andreescu, locul 4 WTA, s-a retras înaintea ultimei etape a Grupei Violet a Turneului Campioanelor şi va fi înlocuită de americanca Sofia Kenin, locul 12 WTA.

• Simona Halep joacă vineri, nu mai devreme de ora 14.00, împotriva Karolinei Pliskova la Turneul Campionilor, învingătoarea din acest meci urmând să se califice în semifinalele competiţiei.  

Afla mai multe despre: gabriel hristache 

viewscnt
Articole similare