Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabriel Tamaş renunţă la funcţia de preşedinte al clubului FC Voluntari: "Eu mă consum şi pentru femeia de serviciu. Fotbal cine mai joacă?"

Gabriel Tamaş renunţă la funcţia de preşedinte al clubului FC Voluntari: "Eu mă consum şi pentru femeia de serviciu. Fotbal cine mai joacă?"

FC Voluntari

Comentarii

Gabriel Tamaş a preluat în această vară postul de preşedinte la FC Voluntari, însă, după doar două luni, este pregătit să renunţe la funcţia de conducere.

Ajuns la 37 de ani, Gabriel Tamaş este pregătit să renunţe la postul de preşedinte al clubului FC Voluntari pentru a se concentra pe evoluţiile sale din centrul defensivei clubului ilfovean.

"Am avut foarte multe pe cap. Foarte multe probleme ajung la mine, nemulţumiri, iar eu, deocamdată, sunt un jucător de fotbal. Până în decembrie pe asta vreau să mă axez, am în cap să renunţ şi la banderola de căpitan.

Voi vrea să mă axez doar pe fotbal şi să dau totul pe teren în calitatea de fotbalistul Gabi Tamaş, fără să fiu căpitan, fără să fiu preşedinte, fără nimic. Sunt un băiat sufletist şi nu vreau să intru în spital pentru un club de fotbal. Nu restanţe financiare prea mari, sunt multe probleme mici, mari, cum sunt ele. 1020

La un club de fotbal, şi dacă ai banii la zi, jucătorii sunt nemulţumiţi. Ajung pe la 8-9 aici, ajung pe la orele 17-18 acasă. Şi fotbal cine mai joacă? Voi lua o decizie în decembrie dacă voi continua fotbalul sau nu, dacă voi rămâne administrativ sau nu. În paralel, nu ai cum să le faci.

Eu mă consum şi pentru femeia de serviciu. Aşa că nu are rost să mă mai consum, eu vreau să mă consum la fotbal" , a declarat Gabriel Tamaş.

  • 3 goluri a marcat Gabriel Tamaş în cele 67 de meciuri jucate pentru naţionala României
  • 200 de mii de euro este cota fundaşului central, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: tamas 

viewscnt
Articole similare