Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabriel Tamaş, soluţie pentru barajul cu Islanda: "Au venit să-l vadă!" Care este situaţia contractuală a fotbalistului: "Sper să se găsească o soluţie!" EXCLUSIV

Gabriel Tamaş, soluţie pentru barajul cu Islanda: "Au venit să-l vadă!" Care este situaţia contractuală a fotbalistului: "Sper să se găsească o soluţie!" EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Vasile Maftei a discutat în exclusivitate cu Telekom Sport despre situaţia lui Gabriel Tamaş, fotbalistul formaţiei Astra Giurgiu.

 Maftei a mărturisit că în urma evoluţiilor bune pe care Tamaş le-a avut la Astra, fundaşul ar putea reveni la echipa naţională. El şi alţi fotbalişti ai Astrei, pasibili de convocare la prima reprezentativă, au fost urmăriţi deja de stafful lui Mirel Rădoi. Maftei spune că situaţia contractuală a fundaşului este în continuare inertă, dar că speră ca oficialii clubului să o rezolve cât mai rapid:

"Gabi a fost printre jucătorii care m-au întrebat când începem şi acum mă gândesc că e dornic să înceapă antrenamentele, îi e dor şi lui, cum şi mie îmi e dor de fotbal.  E jucătorul care dă tonul la antrenament şi la agresivitate. Când e vorba de antrenament, el e serios 100% şi chiar dă tonul la seriozitate. Eu sper ca cei din conducere să găsească o soluţie şi să îi prelungească contractul pentru că e un jucător de care Astra are nevoie.  A fost unul dintre cei mai buni jucători, drept dovadă este şi în vederile selecţionerului, dacă nu mă înşel, ştiu că au mai venit cei din staff-ul echipei naţionale să discute cu jucătorii pasibili de convocare" a mărturisit Vasile Maftei, pentru Telekom Sport.

Gabriel Tamaş a revenit în România, la Astra, în 2019. El are 67 de meciuri în prima reprezentativă a României şi 3 goluri marcate sub tricolor. Este unul dintre cei mai experimentaţi fundaşi români ai momentului.

Afla mai multe despre: vasile mafteigabriel tamaş 

viewscnt
Articole similare