Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabriel Torje a revenit cu gol la Dinamo. Ce spune despre meciul din această seară şi ce aşteptări are de la partida cu FCSB

Gabriel Torje a revenit cu gol la Dinamo. Ce spune despre meciul din această seară şi ce aşteptări are de la partida cu FCSB

Superliga

Comentarii

Dinamo a avut meci greu în această seară pe stadionul ”Concordia” din Chiajna, unde a reuşit să se impună, în cele din urmă, cu 4-3. Gabi Torje, revenit în acestă iarnă la Dinamo, a fost introdus în teren de Miriuţă şi a reuşit să marcheze pentru echipa din Ştefan cel Mare, în minutul 71.

”Mai inportantă este victoria de astăzi, am ajuns pe loc de play-off, sper să rămânem până la final. A fost un meci spectaculos pentru publicul spectator, dar pentru noi a fost un meci de infarct, care ne-a ţinut cu sufletul la gură.

Mă gândeam să ţinem cât mai mult de minge, în ultimile 5 minute, pentru că peste trei zile se va uita rezultatul. Mă bucur că sunt din nou la Dinamo, am făcut tot ce-a depins de mine pentru a fi aici.

Mă bucur că m-am întors cu gol şi sper să-mi ajut echipa şi la meciul viitor”, a declarat Gabriel Torje la Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: dinamogabi torjeliga 1dinamo,  

viewscnt
Articole similare