Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabriel Vaşvari îl laudă pe Leo Grozavu: ”A venit şi ne-a dat o altă stare!” Cum comentează faza penalty-ului refuzat gazdelor

Gabriel Vaşvari îl laudă pe Leo Grozavu: ”A venit şi ne-a dat o altă stare!” Cum comentează faza penalty-ului refuzat gazdelor

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Dinamo a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a XXI-a a Ligii I, în care a condus cu 1-0.

Dan Nistor a deschis scorul pentru dinamovişti în minutul 60 şi 12 minute mai târziu a fost eliminat, primind al doilea cartonaş galben.

Pentru Sepsi a înscris Goran Karanovic într-un interval de doar trei minute:  ’76, ’78.

În minutul 47, Bouhenna, de la Sepsi, a comis henţ în careu la un şut al lui Sorescu, dar arbitrul Iulian Călin nu a acordat nimic: ”Chiar nu mi-am putut da seama din teren dacă Rashid a atins mingea cu mâna” a  mărturist Gabi Vaşvari la finalul partidei din Ştefan cel Mare.

Sosirea lui Leo Grozavu în locul lui Csaba Laszlo le-a dat un boost de moral fotbaliştilor de la Sepsi: ”A venit şi ne-a dat o altă stare. Practic, se vede că jucăm puţin mai avântat, mergem mai mult peste adversar şi ne bucură că am reuşit să legăm două victorii la rând” spus Vaşvari.

Iniţial, fotbalistul celor de la Sepsi a crezut că partida va fi amânată din cauza ceţei: ”Sincer, dimineaţă când m-am trezit şi m-am uitat pe geam, am văzut că era ceaţă, mă gândeam că poate o să mai stăm o zi prin Bucureşti. Dar ne bucurăm până la urmă că s-a putut juca, chiar în condiţii foarte bune şi ne bucurăm pentru acest succes”

Se gândesc covăsnenii la play-off? ”Nu, eu cred că e departe de noi playofful în acest moment. Mai avem de muncit. Urmează pentru noi ultima etapă, cu Chindia, pe teren propriu. Ne dorim foarte mult să ne adjudecăm şi acolo cele trei puncte. Şi, după aceea, cu o pregătire bună în iarnă, care sunt convins că va fi foarte bună, pentru că în cunosc pe domnul Leo şi ştiu ce fel de pregătire face... după cantonamentul de iarnă vom arăta mult, mult mai bine” a mai adăugat Vaşvari.

Afla mai multe despre: vaşvari 

viewscnt
Articole similare