Experiențe împreună.
You are here:

Gabriela Firea, anunţ BOMBĂ! Decizia pe care o aşteptau bucureştenii: ”Am semnat contractul”

Gabriela Firea, anunţ BOMBĂ! Decizia pe care o aşteptau bucureştenii: ”Am semnat contractul”

Diverse

Comentarii

Bucureştiul ar putea avea o nouă sală polivalentă. Primarul Capitalei, Gabriela Firea a anunţat prin intermediul reţelelor de socializare că a fost semnat contractul pentru realizarea noii săli, care va avea 20.000 de locuri.

Sala va fi ridicată lângă Arena Naţională, pe Bulevardul Basarabia nr. 37-39, în incinta Complexului sportiv „Lia Manoliu”.

"Arena Polivalentă va putea găzdui competiţii de gimnastică, judo, lupte, tenis de masă, haltere, scrimă, volei, handbal, baschet, tenis, box, precum şi alte gale sportive, iar pentru concerte şi alte manifestări culturale se va putea amplasa o scenă în suprafaţă de circa 400 de metri pătraţi. Prin studiul de fezabilitate se estimează un cost de aproximativ 138 de milioane de euro cu TVA pentru construcţia şi dotarea completă a arenei, iar proiectarea şi execuţia lucrărilor va dura 36 de luni.

Arena Polivalentă va avea şi 200 de locuri destinate persoanelor cu dizabilităţi, 4 săli de conferinţe, centru de presă, o parcare subterană pentru 380 de autovehicule, iar în exterior vor putea fi parcate 20 de autocare, 6 care de reportaj şi alte 30 de autovehicule. De asemenea, lângă sală vor exista şi 5 terenuri de sport în aer liber. Trustul de Construcţii metropolitane va realiza proiectarea şi execuţia”, susţine Firea.

viewscnt
Articole similare
Un cal a fost eutanasiat după ce a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Care a fost motivul