Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabriela Ruse a pregătit coşul cu bunătăţi pentru Emma Răducanu. Ce a pregătit pentru evenimentul de la Londra: "Am şi ţuică"

Gabriela Ruse a pregătit coşul cu bunătăţi pentru Emma Răducanu. Ce a pregătit pentru evenimentul de la Londra: "Am şi ţuică"

Tenis

Comentarii

Gabriela Ruse a plecat la Londra unde va juca sub privirile familiei regale. Meciul demonstrativ cu Emma Răducanu are loc în celebra Royal Albert Hall.

"Abia aştept să ajung şi să facem spectacol. Va fi un stres să joc cu familia regală lângă mine, va fi un moment foarte important pentru cariera mea, sunt mândră şi mă bucur pentru această şansă.

I-am luat un cozonac Emmei şi i-am mai pregătit multe alte surprize, am şi ţuică şi visinată. Sărbătorim 1 decembrie şi, cu siguranţă, vom vorbi multe despre România" , a declarat Gabriela Ruse.

Campioana de la US Open, Emma Răducanu, îşi va încheia anul spectaculos, înfruntând-o pe românca Elena-Gabriela Ruse într-un meci demonstrativ la sfârşitul acestei luni la Londra.

Tânăra de 19 ani din Marea Britanie o va înfrunta pe Ruse după ce a jucat meciuri de antrenament cu ea la Transylvania Open de luna trecută.

Gabrielei Ruse şi Emmei Răducanu li se vor alătura legende ale tenisului, inclusiv favoritul britanic Greg Rusedski, favoritul fanilor Mansour Bahrami, campionul de la Wimbledon, Goran Ivanišević, spaniolul David Ferrer, vicecampionul de la Australian Open 2006, Marcos Baghdatis, şi fostul jucător de dublu numărul patru, Radek Štěpánek.

Alţi jucători care concurează în turneu sunt Xavier Malisse, legenda australiană Mark Philippoussis, finalistul de la Wimbledon 2010 Tomáš Berdych, Thomas Enqvist, rusul Mihail Youzhny şi germanul Tommy Haas.

Începând de joi, 25 noiembrie, turneul de patru zile are sesiuni zilnice după-amiaza şi seara, cu trei meciuri programate pe sesiune; două meciuri de simplu şi un meci de dublu. Biletele sunt disponibile de la 20 lire sterline de persoană.

Afla mai multe despre: gabriela ruseemma raducanu 

viewscnt
Articole similare