Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabriela Ruse, dezvăluiri inedite despre prietenia cu Emma Răducanu: ”E ruşinoasă! M-am împrietenit cu ea de dinainte să ajungă o stea”

Gabriela Ruse, dezvăluiri inedite despre prietenia cu Emma Răducanu: ”E ruşinoasă! M-am împrietenit cu ea de dinainte să ajungă o stea”

Tenis

Comentarii

Gabriela Ruse (87 WTA) a vorbit despre prietenia specială pe care a legat-o cu Emma Răducanu (19 WTA).

Gabi a dezvăluit cât de importantă este pentru ea prietenia cu Emma Răducanu. ”O cunosc de dinainte să ajungă o stea” a dezvăluit Ruse. 

”Eu m-am imprietenit cu Emma de dinainte să ajungă această stea. Este o persoană extrordinară cum am mai spus-o şi inainte. Este una dintre prietenele mele cele mai bune şi cred că este bine să ai aşa o legatură măcar cu o pesoană din tenis pentru că noi călătorind atât de mult mereu cumva avem nevoie şi de aceste mici prietenii. Emma este o persoană draguţă şi e modestă şi ruşinoasă.  

Am vorbit cu ea chiar zilele trecute. Mi-a spus că se simte mai bine şi sper să ne vedem cât mai curănd in Australia. Nu ştiu exact când o să ajungă. Ştiu că momentan e in Abu Dhabi.
 
I-am trimis câteva poze de Crăciun cu masa noastră şi s-a bucurat să vadă. Ea fiind singură de Craciun cred că i-a fost destul de rău. Şi imi pare foarte rău pentru că s-a infectat cu acest virus. Sper să se facă bine cât mai curănd şi să ne vedem in Australia sănătoase”, a declarat Gabi Ruse. 
 

Afla mai multe despre: gabriela ruseemma raducanu 

viewscnt
Articole similare