Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabriela Ruse o învinge pe Jasmine Paolini şi menţine România în viaţă. Urmează meciul dintre Mihaela Buzărnescu şi Elisabetta Cocciaretto

Gabriela Ruse o învinge pe Jasmine Paolini şi menţine România în viaţă. Urmează meciul dintre Mihaela Buzărnescu şi Elisabetta Cocciaretto

Sporturi

Comentarii

Mihaela Buzărnescu nu a mai câştigat de 9 ani un meci de Fed Cup pentru România şi are 5 înfrângeri la rând. Cocciaretto, în schimb, a câştigat ultimele 4 meciuri jucate pentru Italia în Fed Cup.

România face primul punct în meciul din Fed Cup, după o victorie în set decisiv cu Jasmine Paolini, scor 1-6 6-3 6-4. România mai are nevoie de încă două victorii în meciurile de azi pentru a întoarce acel 0-2 după prima zi.

Meciul dintre Ruse şi Paolini a început foarte bine pentru jucătoarea din Italia. Aceasta s-a impus în 46 de minute de joc cu 6-1. Gabriela a început să joace din ce în ce mai bine, iar setul secund a fost câştigat de aceasta cu 6-3 după 48 de minute de joc. Setul decisiv a fost condus încă de la început de româncă, care a reuşit un break şi a condus chiar la 3 game-uri. Italianca a dat semne de revenire, însă Gabriela s-a impus în cele din urmă cu 6-4.

Mihaela Buzărnescu va juca în continuare cu Elisabetta Cocciaretto. Buzărnescu a pierdut ieri după ce a avut două mingi de meci în faţa Martinei Trevisan. Jucătoarea din Italia a câştigat după tie-break. Mihaela Buzărnescu nu a mai câştigat de 9 ani un meci de Fed Cup pentru România şi are 5 înfrângeri la rând. Cocciaretto, în schimb, a câştigat ultimele 4 meciuri jucate pentru Italia în Fed Cup. În cazul în care România va egala Italia la puncte, la dublu vor intra pe teren Gabriela Ruse alături de Monica Niculescu.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: fed cup 

viewscnt
Articole similare