Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gafă colosală făcută de ultimul transfer al Realului! "Trebuie să plece de aici!" Cum a ajuns să dea explicaţii imediat după ce a semnat

Gafă colosală făcută de ultimul transfer al Realului! "Trebuie să plece de aici!" Cum a ajuns să dea explicaţii imediat după ce a semnatgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Ferland Mendy, noul transfer al celor de la Real Madrid a apreciat un comentariu în care un fan cerea ca Lucas Vasquez să fie cedat de "galactici". Apoi a explicat că nu a înţeles cuvântul şi că trebui să înveţe spaniola.

Ferland Mendy este de puţin timp jucătorul celor de la Real Madrid şi deja acţiunile sale au creat polemici. Tânărul jucător francez, fost jucător la Lyon, a apreciat comentariul unui fan care preciza că "Lucas Vasquez trebuie să plece!" (de la Real).  

Mendy a menţionat ulterior faptul că nu a înţeles semnificaţia acelei fraze. Acesta a promis că va învăţa repede spaniola pentru a evita astfel de neînţelegeri .

Real Madrid a plătit 48 de milioane de euro pentru Mendy, care a semnat un contract scadent în 2025. Francezul va trebui să se lupte pentru un loc de titular cu brazilianul Marcelo.

Afla mai multe despre: ferland mendyreal madrid 

viewscnt
Articole similare