Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gafa cu FCSB şi suspiciunile pentru pariuri i-au fost fatale! Poli Timişoara i-a reziliat contractul lui Josip Soljic

Gafa cu FCSB şi suspiciunile pentru pariuri i-au fost fatale! Poli Timişoara i-a reziliat contractul lui Josip Soljic
Comentarii

ACS Poli Timişoara a anunţat despărţirea de Josip Soljic! Mijlocaşul a avut evoluţii modeste în acest sezon, iar gafa incredibilă cu FCSB şi informaţiile conform cărora a fost implicat în meciuri suspecte de blat i-au încheiat cariera pe Bega.

Clubul nostru a reziliat astăzi, de comun acord, angajamentul cu jucătorul Josip Soljic. Cu această ocazie, îi mulţumim mijlocaşului pentru perioada petrecută la Poli Timişoara şi pentru contribuţia avută la spectaculoasa salvare de la retrogradare în stagiunea trecută. Îi urăm mult succes în continuare în carieră”, a fost mesajul timişorenilor.

Soljic a început să fie văzut rău de oficialii celor de la Poli Timişoara după ce Gazeta Sporturilor a publicat mai multe informaţii despre faptul că fotbalistul a fost anchetat, în 2009, într-un dosar de meciuri trucate. La acea perioadă, Soljic juca la Gossau, în Elveţia.

Astfel, suspiciunile timişorenilor au fost alimentate de greşeala incredibilă comisă în meciul din Cupa României cu FCSB. Soljic a încercat să-i paseze propriului portar de la 40 de metri, cu capul. Mingea a fost interceptată de Golofca, iar roş-albaştrii au marcat din acea fază.

Afla mai multe despre: josip soljicpoli timisoaramafiepariuriliga 1 

viewscnt
Articole similare