Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gafă de proporţii! Suarez, dat de gol de iubită! Unde se transferă jucătorul Barcelonei în această iarnă. A şters imediat postarea

Gafă de proporţii! Suarez, dat de gol de iubită! Unde se transferă jucătorul Barcelonei în această iarnă. A şters imediat postareagalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Arsenal este pe punctul de a realiza un transfer de marcă în această iarnă. Mijlocaşul spaniol Denis Suarez s-a înţeles cu tunarii şi va fi împrumutat de Barcelona până în vară.

Tranzacţia nu este încă oficială, dar mijlocaşul a fost "dat de gol" chiar de iubita sa, Nadia Aviles, care a postat pe reţelele de socializare un mesaj de încurajare pentru acesta.

GALERIE FOTO - Aici ai mai multe imagini cu Nadia Aviles, iubita lui Denis Suarez



"Mult succes, iubre! Sunt foarte fericită pentru tine şi pentru că vom avea o nouă experienţă împreună", a scris aceasta pe Instagram. Ulterior, tânăra şi-a dat seama de gafa făcută şi a şters postarea. Totuşi, aceasta a fost văzută de destui fani şi s-a propagat pe internet.



Presa din Spania notează că Suarez este la Londra, unde pune la punct ultimele detalii ale mutării la echipa antrenată de Unai Emery, însă împrumutul nu a fost încă oficializat.
 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: nadia suarezdenis suarezbarcelona 

viewscnt
Articole similare