Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gafa despre care Cristian Ţopescu spunea că i-a marcat cariera: ”Mi-am dat seama imediat şi am rectificat greşeala”

Gafa despre care Cristian Ţopescu spunea că i-a marcat cariera: ”Mi-am dat seama imediat şi am rectificat greşeala”

Special

Comentarii

Cristian Ţopescu a decedat astăzi, la 81 de ani, din cauza unor complicaţii medicale cauzate de diabet. A lăsat în urmă o carieră fabuloasă, în care a comentat cele mai multe multe dintre marile performanţe ale sportului românesc.

Cristian Ţopescu, unul dintre cei mai mari comentatori sportivi din istoria României, a decedat astăzi, la vârsta de 81 de ani. Cariera sa fabuloasă se confundă cu cele mai mari performanţe obţinute de sportul românesc şi a fost una dintre cele mai cunoscute voci din presa din România.

Au existat însă şi momente amuzante în comentariile lui Cristian Ţopescu. Într-un interviu pentru Telekom Sport, fostul mare jurnalist şi-a amintit un astfel de episod. S-a întâmplat chiar în finala Campionatului Mondial de Handbal:

”(n.r. întrebat despre gafa care l-a marcat pe viaţă) Cea de la finala Campionatului Masculin de Handbal din 1970, meciul Romania - Republica Democrata Germana, care a avut prelungiri. In regulament erau doua reprize de prelungiri de cate 5 minute, amanunt pe care l-am uitat in focul comentariului si dupa prima repriza de 5 minute am spus "Suntem campioni mondiali!". Echipa noastra avea un gol avantaj.

AICI POŢI CITI TOT INTERVIUL CU CRISTIAN ŢOPESCU!

Mi-am dat seama imediat si am rectificat greseala, cerandu-mi scuze si spunand ca se mai joaca inca o repriza de prelungiri. Spre norocul meu, echipa Romaniei a castigat acea finala, ultimul gol fiind marcat de extraordinarul Gheorghe Gruia. A fost 14-13 pentru Romania, dupa doua reprize de prelungiri. Imi inchipuiam la intoarcerea acasa ce s-ar fi scris, daca ai nostri pierdeau, despre comentator, care nu stia nici macar regulamentul desfasurarii finalei”, şi-a amintit Ţopescu într-un interviu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cristian topescuromaniahandbal 

viewscnt
Articole similare