Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gafă din partea clubului! L-a refuzat pe Mahrez pentru a-l face mare pe Omrani. Dezvăluirile fotbalistului lui Manchester City: "Deja mă gândeam că semnez"

Gafă din partea clubului! L-a refuzat pe Mahrez pentru a-l face mare pe Omrani. Dezvăluirile fotbalistului lui Manchester City: "Deja mă gândeam că semnez"
Comentarii

Fotbalistul lui Manchester City, Riyad Mahrez (29 de ani), a făcut o dezvăluire interesantă despre începuturile sale în fotbalul profesionist. La 18 ani a fost chemat de Marseille în probe, dar a fost refuzat, întrucât clubul francez şi-a pus speranţele în actualul jucător al lui CFR Cluj, Billel Omrani.

Riyad Mahrez este unul dintre cei mai apreciaţi atacanţi laterali din Premier League, dar algerianul a avut parte şi de dezamăgiri de-a lungul carierei. Actualul fotbalist al lui Manchester City a recunoscut că Marseille a fost clubul pe care-l susţinea, dar pentru care nu a reuşit să evolueze niciodată. 

În calea fericirii sale a stat un alt algerian, Billel Omrani, considerat o mare speranţă a lui Marseille în trecut: "Clubul meu de suflet a fost Marseille. M-au chemat la 18 ani în probe. M-am dus acolo, m-am antrenat, totul mergea bine. Directorul sportiv, José Anigo, a venit la mine şi mi-a spus că mă vor. În mintea mea deja era un film, aveam doar 18 ani... M-am dus acasă, mă gândeam deja că semnez cu Marseille.

După trei sau patru zile, Anigo m-a sunat din nou <<Avem deja un jucător cu un profil similar şi nu vrem să-l blocăm>>. Era Billel Omrani”, a declarat fotbalistul lui Manchester City pentru beIN Sports. 

La acel moment, Marseille a luat o decizie greşită. Mahrez a plecat la Le Havre, iar după patru ani a fost cumpărat de Leicester, în 2014, în schimbul sumei de 500.000 de euro. Alături de "vulpi", algerianul a cucerit titlul în 2016, iar în 2018 a fost cumpărat de Manchester City, pentru 67 de milioane de euro. Cu "cetăţenii", Mahrez a cucerit titlul în 2019. 

Concurentul său din trecut, Billel Omrani, a avut un traseu diferit. Algerianul născut în Franţa nu a confirmat niciodată la Marseille, pentru care a jucat doar 10 meciuri şi a marcat un gol.

În 2016, atacantul a fost transferat de CFR Cluj, iar în România a avut parte de cea mai bună perioadă a carierei. În 141 de meciuri, Omrani a marcat 37 de goluri şi a pasat decisiv de 28 de ori.

 

Afla mai multe despre: mahrezomranicfr cluj 

viewscnt
Articole similare