Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gafa făcută de cel mai nou transfer de la Real Madrid: "Idolul meu este..." Fanii au explodat

Gafa făcută de cel mai nou transfer de la Real Madrid: "Idolul meu este..." Fanii au explodat

Real Madrid

Comentarii

Hugo Vallejo, cel mai nou transfer făcut de Real Madrid, îl are ca idol pe Fernando Torres, legendă a rivalilor de la Atletico Madrid.

Real Madrid l-a transferat pe tânărul Hugo Vallejo, un tânăr atacant de mare perspectivă, pe care l-a împrumutat deja la Deportivo la Coruna. Într-un interviu acordat cotidianului madrilen AS, acesta s-a confesat şi a mărturisit că idolul său este legenda lui Atletico Madrid, Fernando Torres. O afirmaţie care nu a picat deloc bine fanilor grupării blanco.

"De mic, idolul meu a fost Fernando Torres. Mă regăsesc în el, atât ca joc, cât şi ca personalitate. Îmi plac şi alţi jucători în prezent, dar fiecare dintre ei este distinct, fiecare are plusurile şi minusurile sale" a dezvăluit Vallejo.

Fernando Torres este o legandă a rivalilor de la Atletico Madrid. Vârful iberic a crescut la Atletico Madrid, pentru care a evoluat între 1995 şi 2001, apoi între 2015 şi 2018, din Segunda Division până în finala UEFA Champions League. Este considerat printre cei mai influenţi 20 de adversari tradiţionali istorici ai Realului, într-un sondaj realizat în urmă cu 5 ani de cotidianul spaniol MARCA.

Cotat la 400 de mii de euro, Hugo Vallejo evoluează ca atacant central sau aripă stânga. Puştiul a semnat recent un contract cu puternicul impresar Jonathan Barnett, cel care reprezintă şi interesele unor nume grele ca Saul Niguel, Mason Mount, Ben Chillwell şi mai ales, Gareth Bale. "Acum mă concentrez pe ceea ce înseamnă Deportivo la Coruna. Sper să ajung la Real Madrid, să evoluez acolo, dar până atunci trebuie să-mi fac bine treaba la Depor" a mai declarat Hugo Vallejo.

 

Afla mai multe despre: hugo vallejoreal madridfernando torres 

viewscnt
Articole similare