Experiențe împreună.
You are here:

Gafă incredibilă făcută de Dinamo. L-au lăsat să plece, iar acum ajunge la o forţă a Europei! Declaraţii şocante: ”Fratele meu mi-a murit în braţe!”

Gafă incredibilă făcută de Dinamo. L-au lăsat să plece, iar acum ajunge la o forţă a Europei! Declaraţii şocante: ”Fratele meu mi-a murit în braţe!”

Dinamo București

Hatem Abd Elhamed a jucat la Dinamo în 2015. Deşi a lăsat o impresie bună în România, israelianul nu a putut fi cumpărat de gruparea din Ştefan cel Mare.

El a plecat liber de contract la Gent, în Belgia, iar după două sezoane a semnat cu FC Ashdod. Hatem Abd Elhamed a ajuns apoi la Hapoer Beer Sheva, formaţie unde a impresionat puternic, fiind convocat la naţionala Israelului. Presa scoţiană scrie că fotbalistul în vârstă de 28 de ani este dorit acum de antrenorul Neill Lennon la Celtic Glasgow: ”Este o ţintă pentru Lennon. Un fotbalist bătăios şi inteligent, care va acoperi două posturi în lotul lui Celtic”. Abd Elhamed poate juca atât ca fundaş central, cât şi ca mijlocaş defensiv.

Poveste de viaţă dură: ”Fratele meu mi-a murit în braţe!”

Hatem Abd Elhamed a ajuns imediat în atenţia presei britanice, odată cu interesul manifestat de Celtic Glasgow pentru el. Cea mai puternică formaţie din Scoţia a demarat deja negocierile pentru transferul său şi va plăti 2.5 milioane de euro.

”Fratele meu mi-a murit în braţe!” s-a confesat el pentru Daily Record. ”A fost un moment care mi-a distrus familia. Tatăl meu încă nu s-a recuperat. Avea doar 15 ani când a fost lovit de un camion în timp ce mergea să cumpere ceva de mâncare. A fost cumplit” îşi aminteşte Hatem Abd Elhamed .

”Fiecare zi în care joc fotbal este o zi dedicată lui. Eu am responsabilitatea familiei mele acum. Acel moment m-a întărit enorm. Nu-mi permit să nu reuşesc în fotbal” a mai spus Elhamed. ”Am plecat în 2015 de la Ashdod pentru că voiam să joc la o echipă bună din Europa. Experienţele de la Gent şi Dinamo m-au ajutat. Nu am avut succes în Belgia, dar în România m-am simţit extraordinar” a mai spus Hatem Abd Elhamed. 

viewscnt
Articole similare