Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gafă uriaşă la un club din Superligă: l-a transferat crezând că e liber de contract! FIFA a dictat interdicţie la transferuri

Gafă uriaşă la un club din Superligă: l-a transferat crezând că e liber de contract! FIFA a dictat interdicţie la transferuri

Fotbal

Comentarii

”La omul sărac, nici boii nu trag”, o vorbă care se potriveşte perfect, în aceste zile, ultimei clasate din Superligă, FC Botoşani.

Clubul moldav a făcut ”o greşeală de începător”, în ianuarie 2023, când a decis să-l transfere pe fundaşul Charles Petro, internaţional din Malawi.

Interdicţie de transferuri la FC Botoşani

Conducătorii echipei au crezut că acesta era liber de contract, însă adevărul era altul: fotbalistul se mai afla sub contract cu Sheriff Tiraspol.

Aşadar, Charles Petro a semnat un contract cu FC Botoşani, chiar dacă mai avea un contract valabil cu formaţia din Tiraspol.

La un an de zile de la mutare, FIFA a decis: FC Botoşani a primit interdicţie la transferuri, marţi, 16 ianuarie.

Cu toate acestea, patronul echipei, Valeriu Iftime, nu consideră că sunt motive de îngrijorare, deoarece ar fi trimis deja banii solicitaţi drept despăgubire, cei 80.000 de euro, iar interdicţia ar trebui ridicată cât de curând.

Omul de afaceri pregăteşte transferuri importante în această iarnă, în tentativa de a salva echipa de la o retrogradare care, în acest moment, pare inevitabilă.

Da, aştept într-o oră să se ridice interdicţia. Am făcut o `moldovenească`, fără să ştim. În necunoştinţă de cauză. Fusesem înştiinţaţi că Petro e liber de contract, iar copilul nu era. Aşa că ne-am dat peste cap, ca voinicii, am achitat 80.000 de euro, totul este în regulă acum.

Cum am intrat în interdicţie, am şi ieşit. Pregătim ceva zilele viitoare, v-am zis că vom încerca să ne salvăm de la retrogradare, nu renunţăm la luptă”, a declarat Valeriu Iftime, conform gsp.ro.

Afla mai multe despre: petromalawiiftimefifa 

viewscnt
Articole similare