Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gala atletismului românesc | Cel mai bun junior din 2019, declaraţia zilei: ”Mă aşteptam să fiu cel mai bun. Deocamdată, n-am concurenţă, aştept”

Gala atletismului românesc | Cel mai bun junior din 2019, declaraţia zilei: ”Mă aşteptam să fiu cel mai bun. Deocamdată, n-am concurenţă, aştept”

Atletism

Comentarii

Federaţia Română de Atletism şi-a premiat cei mai buni sportivi din 2019. Cristina Simion a fost declarată sportiva anului după ce a cucerit medalia de aur la alergare montană.

”E un an, eu zic perfect din toate punctele de vedere. Cel puţin rezultatul a fost o satisfacţie maximă. Îmi propun şi îmi doresc o medalie la individual la Mondiale şi îmi doresc să câştigăm cu echipa, îmi doresc aurul la echipă, e foarte important”, a declarat Cristina Simion.

Samuel Bucşă a fost declarat cel mai bun atlet junior din 2019: ”Am devenit cel mai bun, deoarece mă aşteptam că o să fiu cel mai bun şi aştept ca şi 2020 să fie un an de excepţie pentru mine, mai ceva ca 2019, vreau să fac un an ce nu a mai făcut de mulţi ani România. La vârsta mea, deocamdată nu am concurenţă, aştept”.

Obiectivul Federaţiei Române de Atletism pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo este câştigarea unei medalii.



”Nu se ştie de unde sare iepurele, dar sunt 2-3 sportivi care pot face o surpriză frumoasă. La lungime, Alina Rotaru şi mai ales Alin Firfirică, la disc. Poate să vină şi Panţuroiu. Sunt lucruri care se pot întâmpla acolo”, a comentat Florin Florea, preşedintele Federaţiei Românie de Atletism.


 

Afla mai multe despre: fra 

viewscnt
Articole similare